Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Metode online pentru training și facilitare, 18 februarie 2021

0

Un program Train the Trainers avansat pentru traineri și facilitatori care doresc să dezvolte programe online (training, webinarii, conversații, ședințe, ateliere de lucru).

Sursa: aici.

Elementele principale din program sunt:

  • asemănări și deosebiri training și facilitare în sală și online: analiza de nevoi – dezvoltarea designului – implementare – monitorizare și evaluare – follow-up
  • abilități de training și facilitare online (skills)
  • instrumente pentru training și facilitare online (tools)
Un atelier cu Florin Ghindă, trainer senior în echipa programului „Train the Trainers” alături de Training Café. Florin are peste 19 ani de experiență ca trainer pentru peste 10.000 de participanți. Florin aduce în acest program experiența practică din sute de zile de training cu grupuri de la foarte mici la foarte mari mari, pe diferite teme și obișnuința de a crea participanților spații pentru a aplica cele învățate în contextul propriu.
Programul este potrivit pentru persoanele care au deja o formare de bază în training/facilitare și va fi adaptat pentru a răspunde la nevoile specifice ale grupului care va participa.

Preț: 240 RON

Reduceri:
20% reducere pentru absolvenții programelor Training Café sau pentru grupuri de minim 3 persoane
10% reducere timpurie pentru înscrierea și plata până la 4 februarie 2020

Informații și înscrieri la adresa salut@training-cafe.ro și telefon 0726-38.77.37
Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.