Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mesaj de la OLX cu măsuri impotriva COVID-19

0

OLX: Rolul nostru principal rămâne cel de a conecta oamenii în fiecare zi, însă sănătatea și bunăstarea utilizatorilor noștri în această perioadă este o prioritate. Așadar, pentru o mai bună funcționare a tranzacțiilor în siguranță și o comunicare cât mai clară a informațiilor de ultimă oră, am luat următoarele măsuri:

Image

Am interzis toate anunțurile ce includeau oferte de transport Italia-România, ca urmare a informărilor privind restricțiile de trafic, emise de Ministerul Afacerilor Externe.

Image

Am interzis vânzarea de măști, geluri anti-bacteriene și alte produse medicale care au legătură cu COVID-19 și am alocat o echipă de moderare dedicată care monitorizează subiectul 24/24 ore.

Image

Am interzis orice anunțuri înșelătoare care folosec virusul în context necorespunzător și analizăm constant sistemele pentru a ne asigura că anunțurile frauduloase sunt complet blocate.

Image

Am dezactivat peste 1.000 anunțuri cu produse la suprapreț, produse false sau anunțuri care ironizează situația de criză sau caută să profite de pe urma ei.

Image

Pentru propria siguranță, întreaga echipă OLX lucrează de acasă.

Încheiem cu o serie de recomandări simple pentru siguranță și sănătate gândite pentru aceia dintre voi care folosesc OLX în această perioadă. Vă rugăm să le citiți cu atenție și vă îndemnăm la prudență.

Image

Dacă trebuie să cumpărați / vindeți produse pe OLX, luați-vă toate măsurile de siguranță recomandate în această perioadă: limitați vizionările sau verificările fizice și înlocuiți-le pe cât posibil cu apeluri video de verificare a produselor

Image

Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane și folosiți pe cat posibil transportul prin curier

Image

Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, atingerea fețelor cu mâinile

Image

Păstrați o distanță semnificativă, de minimum 1,5 metri, față de celelalte persoane pe care le întâlniți

Image

Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități și folosiți masca de protecție doar în cazul în care aveți simptome de gripă sau răceală

Pentru mai multe detalii accesați site-ul Ministerului SănătățiiHelpcenter-ul nostru, iar în cazul în care observați anunțuri pentru produse care nu ar trebui să fie la vânzare pe OLX, vă încurajăm să le raportați.

Vă mulțumim,

Echipa OLX

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.