Mergi cu bicicleta în tren de la Bucureşti la Cluj-Napoca, Sibiu, Satu Mare sau Braşov!

0

Veşti bune de la CFR! Bicicliştii îşi pot transporta bicicleta cu trenul în vagoane special amenajate pe câteva rute din ţară.

Călătorii care circulă din Cluj-Napoca, Sibiu, Satu Mare sau Braşov spre Bucureşti şi retur se pot bucura de suporturile montate în vagonul special, marcat pe din afară cu însemnul unei biciclete, pentru a putea fi identificat mai uşor, scrie adevarul.ro

 

Mai mult, poţi să utilizezi trenul pentru transportul bicicletei pe ruta România – Ungaria, pe o perioada de mai multe luni, din 22 aprilie 2011 până pe 30 octombrie 2011, anunţă şi site-ul ziare.com.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează