Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mentorat în carieră pentru copiii instituționalizați

0

unnamed

Dragă Friend,

Te anunțăm cu mult entuziasm ca Asociația Create Yourself dă startul mult așteptatului program de mentorat din cadrul proiectului Descoperă – Deschide drumul cunoașterii!

Ai fost vreodată în situația de a avea nevoie de un sfat oferit de cineva care a ales să urmeze același drum profesional ca tine? Te-ai simțit vreodată inspirat după o discuție cu o persoană care, povestindu-ți mai multe despre ceea ce face el zi de zi la muncă, te-a ajutat să iei o decizie legată de viitorul tău?

Acum este momentul potrivit să devii la rândul tău o sursă de inspirație pentru unul sau mai mulți tineri din apartamentele sociale din București care, fiind la început de drum, au nevoie mai mult decât oricând de sprijin și îndrumare.

Devino mentorul lor și povestește-le despre secretele profesiei tale și despre drumul pe care l-ai parcurs pentru a ajunge să o practici.

Pașii programului de mentorat:

1. ÎNSCRIE-TE ÎN PROGRAM
Completează formularul de înscriere până la 18 martie 2016.

2. BIBLIOTECA VIE
Participă cu alți mentori la o întâlnire cu tinerii ce își doresc să practice meseria ta. Vei deveni o carte deschisă pentru fiecare minte curioasă.

3. ÎN VIZITĂ LA TINE LA SERVICIU
Vei primi unul sau mai mulți tineri la locul tău de muncă, iar pe parcursul a 4 întâlniri aceștia vor descoperi lucruri interesante despre meseria ta.

4. EVENIMENT FINAL
La evenimentul final tinerii ne vor împărtăși experiența inițierii lor profesionale.
Nu ezita să povestești și prietenilor despre acest proiect. Împreună putem spijini tinerii în alegerea meseriilor visate!

Proiectul ”Descoperă” este implementat de Asociația Create Yourself, în parteneriat cu Direcțiile de Asistență Socială și Protecția Copilului din sectoarele 3, 4 și 6 din București și finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.