Matematica de aur si argint pentru Romania!

0

Vesti bune de la Lotul olimpic de juniori al Romaniei de la Olimpiada Balcanica de Matematica! Lumebuna.ro vesteste despre 6 medalii de aur si argint castigate la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori, editia a XIV-a. Competitia s-a desfasurat la Baile Olanesti in perioada 17 – 23 iunie 2010, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Educatiei.

Lotul olimpic de juniori al Romaniei a obtinut sase medalii de aur si argint la a XIV-a editie a Olimpiadei Balcanice de Matematica pentru Juniori, , informeaza un comunicat de presa al Ministerului Educatiei. Dintre cele sase medalii castigate, trei sunt din aur si celelalte din argint.

Potrivit Realitatea.net „Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori este un concurs anual destinat elevilor din statele situate în zona balcanică. În acest an, au intrat în lupta pentru medalii 60 de concurenţi din 10 ţări (Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Cipru, Macedonia, Grecia, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia şi Turcia).”

via lumebuna.ro

(foto Florin Ghinda, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează