MărțiZBOR la Airfield Festival

0

Între 1 și 3 martie, orice rezervare la zboruri făcută prin email are o reducere de 20% din prețul de listă.

Airfield Festival anunță 25 de noi trupe în data de 15 martie. Ultimele două săptămâni pentru biletele early bird.

Whitelight-WEB-01-21-26-16-3840

30 iulie – 2 august 2015. 70 de trupe și artiști, 3 scene dedicate și 40 de hectare de teren acoperit cu iarbă te cheamă la cel mai cool festival al sezonului, Airfield Festival. Cel mai important eveniment din țară desfășurat pe un aerodrom activ, Airfield Festival e o experiență complexă care îmbină muzica de bună calitate, jazz, funk, ska, tehno și rock alternativ cu aerul curat al munților din preajmă, cu zboruri, salturi cu parașuta și nenumărate alte activități generatoare de bună dispoziție.

Între 1 și 3 martie îți poți lua zborul cu un MărțiZBOR. Rezervările făcute în această perioadă pe adresa de mail yourfield@airfieldfestival.ro îți aduc o reducere de 20% din prețul de 150 de lei pentru un zbor amețitor deasupra Sibiului. Emailul trebuie să conțină seria și numărul biletului de festival pentru ca reducerea să poată fi aplicată. Pe aerodromul Măgura, în timpul festivalului, se va putea zbura cu avioane de două sau patru locuri și se vor putea face salturi cu parașuta în tandem. #youfly

Airfield Festival a anunțat până în acest moment 20 de trupe din toate genurile muzicale ce vor fi prezente în acest an la festival. Un line-up aparte, plin de culoare și diversitate. Iar în data de 15 martie vor fi anunțate următoarele 25 de trupe din line-up-ul ce va conține la final peste 70 de trupe. Dintre primele 20 de trupe, The Skatalites este una dintre cele mai reprezentative trupe ale genului SKA, artiști legendari ce au concertat alături de Bob Marley. Klingande este un proiect muzical nou, apărut în anul 2012. Hitul Jubel l-a propulsat pe Cedric, DJ-ul din spatele brandului Klingande, în toate topurile muzicale și în toate playlisturile radiourilor din întreaga lume. Iar la Sibiu îl veți putea vedea alături de Arnold Sax. Dixon este în acest moment unul dintre cei mai buni DJ din lume. A intrat la începutul anilor 90 în circuitul cluburilor berlineze iar de acolo până la recunoașterea mondială au fost doar câțiva pași. Fanii muzicii tehno îl idolatrizează, fiind votat de nenumărate ori drept DJ-ul numărul 1 în acest gen muzical. Muzica românească trimite tot ce are mai bun la Airfield Festival 2015. Iar Subcarpați merită fără îndoială să fie în cap de listă când vorbim de muzică românească de calitate. O trupă extraordinară care combină muzicile vechi cu cele noi, sârbele cu trip-hop-ul, doinele cu hip-hop-ul și horele cu dubstep-ul. Alături de cele patru trupe, pe cele trei scene ale Airfield Festival 2015 mai sunt anunțați deocamdată Ame, Roy Hargroove Quintet, Jazzanova live feat. Paul Randolph, Mo`Horizons, Nick Curly, Recondite, Noze and Band, Blomquist, Fanfare Ciocârlia, Andrey Pushkarev, Panama Cardoon, Moonlight Breakfast, Omul cu Șobolani, Golan, CTC și Haarp Cord.

Ultimele două săptămâni de early bird

Până în data de 15 martie biletele pentru Airfield Festival 2015 au prețul promoțional de 139 de lei din prețul final de 269, cât vor costa în timpul evenimentului. Biletele early bird pot fi achiziționate pe myticket.ro, tomtix.ro, eventim.ro precum și în magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos și în librăriile Humanitas și Cărturești. Prețul biletelor se va modifica în data de 15 martie la 199 de lei.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează