Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mărțișoare caritabile pentru copiii bolnavi de cancer, realizate de voluntarii Asociației M.A.M.E.

0

Asociația M.A.M.E. dă startul campaniei “Mărțișor de fapte bune vestitor” cu scopul de a strânge fonduri în beneficiul copiilor grav bolnavi de care are grijă. Astfel, din fondurile obținute prin valorificarea mărțișoarelor caritabile, va fi sustinută plata unor tratamente și investigații medicale, nedecontate de C.N.A.S., de care au nevoie copiii în perioada de confruntare cu boala.

“În fiecare zi primim solicitări din partea părinților cu copii bolnavi, care au nevoie de bani pentru plata unor investigații medicale, nedecontate de stat sau a căror efectuare presupune un timp de așteptare îndelungat, întârziind astfel începerea tratamentului în timp util. Acesta este motivul pentru care, an de an, voluntarii Asociației M.A.M.E. se implică cu multă energie, dăruire și creativitate pentru a realiza manual tradiționalele mărțișoare, care sunt ulterior valorificate în acest scop caritabil”, a declarat Maria Culescu, Președinte Fondator al Asociației M.A.M.E.

Martisoare_caritabile1

Asadar, cei care aleg să comande mărțișoarele caritabile, vor aduce primăvara atât în viața persoanelor cărora le dăruiesc, cât și în viața familiilor care au un copil ce se confruntă cu o boală gravă. Mărțisorul devine astfel nu doar un simbol al primăverii și al renașterii, ci și al generozității și al solidarității dintre oameni.

Peste 10.000 de mărțișoare disponibile online, pe Charity Shop

În perioada martie 2015 – februarie 2016, voluntarii organizației au confecționat peste 10.000 de mărțișoare, felicitări și bijuterii, ce pot fi vizualizate pe Charity Shop-ul asociației, un spațiu virtual de prezentare care cuprinde peste 100 de modele: http://asociatiamame.com/charityshop

Mărțișoarele pot fi trimise prin curier sau ridicate direct de la sediul Centrului Steluțelor din Str. Mendeleev, Nr. 37, Sector 1, București (zona Piața Romană), de luni până vineri, între orele 10:00 și 19:00. Pentru informații suplimentare, reprezentanții organizației pot fi contactați fie la telefon, la numărul 021.315.01.89, fie pe e-mail, la adresa office@asociatiamame.com sau pe pagina oficială de Facebook a Asociației M.A.M.E.

*Asociația M.A.M.E. este o organizație nonprofit înființată în aprilie 2009 de Maria Culescu, un fost bolnav de cancer, cu scopul de a veni în sprijinul pacienților diagnosticați cu cancer și alte boli grave din România, în special copii. Pentru mai multe detalii referitoare la activitatea derulată de Asociația M.A.M.E. și la rezultatele obținute de-a lungul timpului, vă rugăm să accesați: www.asociatiamame.com sau www.facebook.com/AsocMAME.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.