Mărește valoarea tranzacțiilor pe Bursa Binelui a tinerilor Excepționali!

0

Proiectul Excepționalii a ajuns pe bursă abia anul acesta, deși el există pe piața proiectelor pentru liceeni cu impact la nivel național încă din 2015. Anul acesta valoarea lui de piață s-a majorat pentru că are scopul de a menține comunitatea liceenilor cu inițiative locale.

După ce a pornit cu 84 de tineri motivați să schimbe ceva în jurul lor pentru un viitor mai bun, efort care s-a materializat într-o platformă online de inspirație pentru toți adolescenții, în prezent scopul proiectului este de a susține 60 de liceeni în a-și dezvolta propriile proiecte. În felul acesta, numărul inițiativelor personale ar crește și s-ar diversifica de la cele deja existente, precum Opportunity Weekend, Zacusca de Artă sau HeRo, desfășurate în Oradea, Brașov, Craiova și Drobeta.

De-a lungul timpului, numărul tranzacțiilor s-a menținut constant pe piață prin efortul celor aproximativ 50 de alergători care și-au investit resursele în curse filantropice de alergare precum Gerar sau Transmaraton, dar și prin investiții mai mari venite din mediul corporate. Astfel, ei au ales să investească în viitor și în autonomia generației tinere.

Chiar și în aceste condiții, în momentul de față valoarea proiectului pe bursă este una instabilă pentru că dezvoltarea ediției din 2018 este condiționată și de tranzacțiile de pe Bursa Binelui. 5 bursieri au nevoie sprijinul fiecăruia din noi pentru a se alătura celorlalți 55 de participanți înscriși.

Pentru a rămâne listat la bursă, contul Excepționalii are nevoie de cel puțin 5 încurajări care să aducă o valoare de cel puțin 300 de ron.

Devino un investitor al binelui și fă o donație aici: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Exceptionalii-2018

Despre autor

avatar

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăți bazate pe valori prin educație inovativă. Punem sub semnul întrebării granițele educației tradiționale și creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informații de valoare, experiențe de formare a caracterului, de a interacționa cu modele pozitive și de a avea expunere internațională, cu scopul de a crește responsabilitatea personală și controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.