Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Marele Print Team se implică în lupta împotriva coronavirus

0

Totul va fi bine atunci când ne asumăm responsabilitatea și răspundem situațiilor de criză prin acțiuni de implicare concretă și imediată ce sprijină nevoile celor mai expuși pericolelor generate de acestea. În contextul actualei crize sanitare cu care ne confruntăm, noi, Marele Print, producător local de materiale și soluții pentru industria publicitară, ne-am adaptat linia de producție pentru realizarea de echipamente și accesorii de protecție și prevenție în lupta împotriva CoVid-19.

Soluțiile pe care le putem pune la dispoziția instituțiilor și firmelor pentru a asigura siguranța personalului și a clientelei în contextul interacțiunilor, contribuind la reducerea riscului de contaminare, dar și la prevenirea accidentelor, sunt multiple:

Calitatea este o condiție esențială pentru o relație de încredere și de durată cu toți colaboratorii noștri, astfel încât am ales să avizăm și autorizăm produsele ce pot fi folosite în cadrul actului medical. Este cazul vizierei pentru protecția feței, care a trecut toate testele privind ergonomia, protecția împotriva picăturilor și împroșcăturilor, rezistența la decontaminare, menținerea vizibilității crescute.

Comercializarea vizierelor include, de asemenea, o componentă de ajutor comunitar. La fiecare 10 viziere achiziționate, noi donăm una către un spital aflat în nevoie de resurse. Cei care aleg să colaboreze cu noi susțin o afacere locală pentru a susține la rândul său eroii din linia întâi în lupta contra Coronavirus.

Marele Print este one-stop-shop pentru soluții de print de mari dimensiuni, sisteme de expunere și signalistică, servicii routare și gravură CNC, decor auto, decor vitrine și spații comerciale sau DTP și creație. Suntem o echipă mică cu credința fermă că #impreună #totulvafibine.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.