Marea plantare la Timis, 14 noiembrie, voluntarii MaiMultVerde!

2

Via MaiMultVerde.ro

Plantarea din judeţul Timiş va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie 2009, la Remetea Mică. Organizatorii asigură transportul voluntarilor MaiMultVerde din Timişoara, Arad şi Lugoj, după cum urmează:

* Timişoara

>> punct de plecare: stadionul Dan Păltinişanu
>> ora de plecare: 9.00

* Arad

>> punct de plecare: Hotel Parc
>> ora de plecare: 10.30

* Lugoj

>> punct de plecare: Piaţa Victoriei (Liceul „Iulia Haşdeu”, biserica cu două turnuri)
>> ora de plecare: 9.00

* Informaţii generale:

>> loc: judeţul Timiş, localitatea Remetea Mică (35 km distanţă de Timişoara, pe drumul care leagă Timişoara de Lipova)
>> durata aproximativă a plantării: până în jurul orei 15
>> ce plantăm: stejar şi alte specii ajutătoare
>> uneltele şi suportul plantărilor vor fi asigurate de Romsilva
>> voluntarii trebuie să se îmbrace adecvat lucrului [haine groase şi încălţări cu talpă groasă] >> fiecare voluntar MaiMultVerde va primi echipament de protecţie, sendviş şi apă înainte de începerea plantării
>> toalete eco amplasate în locaţie

Vă aşteptăm cu drag sâmbătă la plantări! Pentru informaţii suplimentare, ne puteţi scrie pe adresa de mail voluntar [at]maimultverde.ro.

Mai multe informații pe site-ul MaiMultVerde.ro

maimultverde

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. avatar

    Ma bucur ca am gasit acest blog……ma bucur sa vad atatea lucruri pozitive intr-un singur loc….
    Am sa trec sa te vizitez mai des…este foarte frumos blogul si interesant
    Pacat ca tara noastra este mai mult in evidanta cu lucruri destul de urate….cel putin in Spania unde locuiesc eu…..
    salutari tie si cititorilor tai !

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.