Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților îi susţine şi anul acesta pe sportivii paralimpici

0
  • Parteneriatul cu Comitetul Naţional Paralimpic continuă și în 2017
  • Numeroase persoane publice, sportivi și vedete, susțin Maratonul DHL Ștafeta Carpaților
  • Înscrierile continuă pe maratondhl.ro

DHL Express România organizează pe 17 iunie a opta ediție a Maratonului DHL Ștafeta Carpaților. Și în acest an, numeroase persoane publice, sportivi si vedete, susțin evenimentul. Dacă vrei să miști lumea, începe cu tine! spun toți cei care au decis să se alăture ediției din acest an.

Reprezentantii Comitetului National Paralimpic

Evenimentul este dedicat tuturor celor care iubesc alergarea, indiferent de vârstă. Structurat pe trei categorii de probe, Maraton (42,195 km), Semimaraton (21km) și Ştafetă (7km x 6 persoane), Maratonul DHL Ștafeta Carpaților, unul dintre cele mai îndrăgite evenimente de alergare montană din România, oferă participanților un traseu unic, precum și bucuria de a susține performanța sportivilor paralimpici români.

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților rămâne un mare susținător al practicării sportului în aer liber în rândul tinerilor, de aceea ei se pot înscrie gratuit în competiția de ștafetă (limita de vârstă 14 ani) sau semimaraton (limita de vârstă 16 ani). Crosul copiilor este, de asemenea, o competiție unde participarea este gratuită și se adresează celor mici, cu vârste între 5 și 13 ani, fiind o categorie de concurs separată, cu distanțe mai mici de alergare.

Parteneriatul cu Comitetul Naţional Paralimpic continuă și în 2017, toate fondurile strânse din taxa de înscriere la eveniment fiind donate pentru a susține mai departe realizările sportivilor noștri paralimpici. Obiectivul nostru este de a crește numărul înscrierilor, în acest fel reușind să creștem și suma donată partenerilor noștri.

Printre susținătorii ediției 2017 a maratonului se găsesc Constantina Diță, Andreea Răducan, Monica Roșu, Miodrag Belodedici, Sonia Argint Ionescu, Carmen Brumă, Eli Roman, Adi Hădean, Dragoș Bucurenci, Șerban Damian şi George Baltă.

”Mă bucur să văd reacțiile pozitive ale oamenilor atunci când vorbim despre Maratonul DHL Ștafeta Carpaților. Nu numai că a fost primul eveniment de acest gen din România, dar am reușit să creăm o tradiție și un reper pentru alergători, cei care sunt an de an alături de noi, dar și cei care se alătură în plus la fiecare nouă ediție. De la an la an numărul alergătorilor este mai mare și pentru asta le mulțumesc, deoarece fiecare nouă înscriere înseamnă creșterea sumei pe care o donăm partenerilor noștri, Comitetul Național Paralimpic. 8 ediții, 440 de companii, 5.200 alergători, 112.000 euro donați sunt câteva dintre reperele acestui eveniment, care a evoluat de-a lungul timpului datorită tuturor celor care cred în noi: parteneri, participanți, susținători!” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România.

”Jocurile Paralimpice din Rio s-au încheiat, însă Comitetul Național Paralimpic a început deja pregătirile pentru cele din Tokyo, din 2020. Avem mai mulți tineri sportivi care se pregătesc intens, așa cum Alex Bologa a făcut-o în 2012. În acest an, în octombrie, Jocurile Paralimpice Europene pentru Juniori se țin la Genova. Sponsorizarea oferită de DHL, prin intermediul tuturor participanților la maraton, ne va ajuta să trimitem și să oferim condiții optime acestor tineri sportivi. Mulțumim Maratonului DHL pentru partneriat, sprijinul constant și încrederii acordate!” a declarat Sally Wood-Lamont, preşedintele Comitetului Național Paralimpic.

“Alergarea este pentru mine stil de viață. Am iubit acest sport din copilărie și sunt un mare susținător al practicării alergării, indiferent de vârstă sau pregătire. Maratonul DHL Ștafeta Carpaților este un eveniment drag mie, deoarece oferă un mix unic: tradiție, combinația dintre traseu montan și șosea, cauza caritabilă. Voi fi prezentă pe 17 iunie la linia de start a Maratonului DHL, dar și pe  23 aprilie la Bucharest International 10K. Să alerg în România este o mare dorință și bucurie, iar creșterea atenției acordate alergării și evenimentelor de profil din ultimul timp sunt semnale care demonstrează grija crescută a românilor spre un stil de viață sănsătos și activ!” a declarat Constantina Diță, singura atletă din România care a obţinut titlul olimpic la maraton, câștigătoarea medaliei de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, organizator Bucharest International 10K și ambasador al maratonului DHL.

“Sunt fericită și onorată să fac parte, pentru a treia oară, din acest proiect minunat, Maratonul DHL. Datorită acestui eveniment am cunoscut o parte dintre sportivii paralimpici, oameni minunați, cu adevărat puternici, lecții de viață pentru noi toți. Sper ca în iunie să fim cât mai mulți la start!” a declarat Carmen Brumă, susținător al evenimentului.

“Pentru mine, Maratonul DHL Ștafeta Carpaților a fost o revelație! După ce ani de zile am alergat doar în oraș, pe stradă sau în parc, am ajuns să alerg și la munte, iar experiența a fost cu totul diferită. Mai multă adrenalină, mai mult neasșeptat, traseu mai dificil, dar și o satisfacție enormă că am reușit. Abia aștept ediția 2017 și, desigur, sunt onorată să alerg din nou pentru atleții paralimpici români. De fiecare dată lecția de viata care vine de la ei este neprețuită.” a declarat Sonia Argint Ionescu, susținător al evenimentului.

”Maratonul DHL este o experienţă deosebită, pe care merită să o încerci cel puţin odată, indiferent de distanţa pentru care te antrenezi. Este practic un maraton hibrid: ai parte de un concurs de şosea, însă pe munte, cu o diferenţă de nivel simţitoare. Peisajul este deosebit, aerul este curat, participanţii veseli şi dornici de alergare, iar organizatorii binevoitori şi experimentaţi în organizare. M-am bucurat să particip la acest maraton încă de la primele ediţii, alături de colegii mei din Ro Club Maraton. Suntem dornici să luam startul şi în acest an şi să susţinem sportivii paralimpici, pentru a ne aduce medalii la următoarea olimpiadă.” a declarat dr. Șerban Damian, nutriționist sportiv și președintele RO Club Marathon.

Înscrierile sunt deschise pe maratondhl.ro, iar până pe 27 martie taxa este de 80 lei / persoană, pentru companii și persoane fizice. După această dată, taxele sunt:

  • 28 martie – 5 mai: 125 lei / membru de echipă, pentru companii și 90 lei / participant pentru persoane fizice
  • 6 – 31 mai: 155 lei / membru de echipă pentru companii și 115 lei / participant pentru persoane fizice.

Înscrie-te și tu! Dacă vrei să miști lumea, începe cu tine!

Mulțumim partenerilor: Federația Română de Fotbal, Semi Maraton Iași, Bucharest 10K, BUFF & Rosignol, Easy Plast, Medlife, RoClubMaraton, Smile Experts, Terapie prin mișcare, WorldClass, Super Fit,  Nike Running Club, Generali.

Mulțumim partenerilor media: Kiss FM, Libertatea, Romania Insider, Running Mag, CSR Media, 36 fit.com, DoingBusiness.ro, Auto Build, Libertatea, Men’s Health, National Geograpic, Sănătatea de azi.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro.

Despre Maratonul DHL Ștafeta Carpaților

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților este un eveniment aflat la a opta ediție, devenind unul dintre cele mai populare evenimente de acest gen din România, cu un număr de participanți în continuă creștere. Prima ediție a avut loc în 2005, iar de atunci Maratonul DHL Ștafeta Carpaților s-a impus ca un eveniment de notorietate, numărul alergătorilor fiind de peste 5,200, în timp ce mai mult de 440 de companii importante și-au aliniat echipe proprii la start. Maratonul DHL este considerat cel mai bun eveniment de acest gen, datorită elementelor specifice, precum: traseu, detalii de organizare, componenta de caritate și de promovare a sportului în rândul tinerilor. Fondurile strânse depășesc 112,000 de euro și au fost donate de-a lungul timpului mai multor ONG-uri: Fundația Hospice Casa Speranței, Asociația Noi Orizonturi – Familia, Fundația Light Into Europe, Salvați Copiii România şi Comitetul Naţional Paralimpic.

 

Puteţi găsi mai multe informaţii pe pagina dedicată evenimentului http://maratondhl.ro/

DHL – The logistics company for the world

DHL is the leading global brand in the logistics industry. Our DHL family of divisions offer an unrivalled portfolio of logistics services ranging from national and international parcel delivery, e-commerce shipping and fulfillment solutions, international express, road, air and ocean transport to industrial supply chain management. With about 350,000 employees in more than 220 countries and territories worldwide, DHL connects people and businesses securely and reliably, enabling global trade flows. With specialized solutions for growth markets and industries including technology, life sciences and healthcare, energy, automotive and retail, a proven commitment to corporate responsibility and an unrivalled presence in developing markets, DHL is decisively positioned as “The logistics company for the world”.

DHL is part of Deutsche Post DHL Group. The Group generated revenues of more than 57 billion euros in 2016.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.