Management de produs și de inovare, alături de business simulation și inovare socială – toate în cadrul unui workshop GRATUIT la Cluj – Napoca!

0

Managerii din industriile IT, creative și automotive pot participa la finalul lunii noiembrie, la Cluj – Napoca, la un workshop integrat care include seminarii de mangementul inovării, management de produs, inovare socială și business simulation.

Programul durează 4 zile (22 – 25 noiembrie; 26 noiembrie – evaluare) și este organizat de Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro în cadrul proiectului Laboratorul de competențe 502. Participarea pentru persoanele eligibile este gratuită, iar pentru cei care nu locuiesc în Cluj – Napoca se asigură gratuit cazare & decontul transportului. Consultă toate detaliile privind eligibilitatea aici.

De la cine înveți?

Jennifer Austin este cofondatoare Risky Business, primul fond de accelerare din România și vice-președinte al Asociației #withus. În 2013, Jennifer s-a mutat din California în România, creând mai târziu Risky Business. Jennifer a fost și este mentor pentru peste 50 de start-up-uri românești și și a creat evenimente de impact pentru comunitatea din Transilvania. Jennifer deține titlul de MBA acordat de UCLA Anderson și diploma de licență în afaceri internaționale și marketing din partea Cleveland State University. Jennifer împreună cu invitații săi vor livra workshopul de Managementul inovării.

Maria Duduman are peste 14 ani experiență în banking și vânzări, iar de câțiva ani a virat către sectorul social, unde aduce foarte multă inovație pe legătura dintre business și impact social. Printre altele, este fondatorul platformei Debunavoie.ro și Fă bine! A făcut parte din echipa de organizare a inițiativei 8 Hours overtime for a good cause și va livra workshopul de Inovare socială cu sprijinul Ashoka România.

Louis Havriliuc este un înreprinzător care a aplicat în România ce a învățat în Finlanda. Urmare a studiilor sale, Louis a devenit pasionat de utilizarea simulărilor de business pentru comunicarea conceptelor operaționale și strategice. Louis are experiență în livrarea trainingurilor de digital business simulation către diferite sectoare: IT, telecom, retail, banking & finanțe, energie etc. Este fondatorul Simbound© digital marketing simulations și va livra în cadrul Laboratorului workshopul de business simulation.

Marcel Iancău este manager commercial & marketing la Cesal SA – parte a Grupului Atlas Polonia – companie care produce materiale de construcții ca sumă a tehnologiei, inovației și cercetării permanente. Marcel deține un doctorat în inginerie energetică și este cofondator al Casei de Idei. Marcel va livra în cadrul Laboratorului workshopul de management de produs.

Locurile la curs sunt limitate, înscrierile se fac pe principiul primul venit – primul servit! 

 

laborator@fonduri-structurale.ro

hwww.fonduri-structurale.ro/laboratorul-de-competente-regiunea-nord-vest

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.