Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Mallțărănesc” este o platformă on-line care facilitează contactul între cei care produc (gospodării sau mici companii de la țară) și cei care doresc să folosească și să consume produse românești

1

Asociația Creștem România Împreună, vă invită să participați sâmbătă, 18 martie 2017, începând cu ora 11:00, în cadrul Muzeului de Etnografie Brașov, la conferința de presă având ca temă lansarea proiectului “Mallțărănesc”

 unnamed (5)

Mallțărănesc” este o platformă informatică on-line care facilitează contactul între cei care produc (gospodării sau mici companii de la țară) și cei care doresc  să folosească și să consume produse românești. Scopul platformei este de a pune gospodăriile tradiționale de la țară împreună cu mediul urban.

Între obiectivele platformei amintim:

–    Accesul mediului urban la produse autentice
–    Educarea consumatorului în vedere consumului de produse locale
–    Educarea producătorului în vederea punerii pe piață a unor produse calitative
–    Generarea unui mediu în care cererea să se întâlnească cu oferta
–    Realizarea unor lanțuri scurte în care să fie implicați câți mai mulți producători mici și mijlocii.
În cadrul acestei conferinţe de presă se va face o retrospectivă a proiectului “Adoptă un țăran”, o scurtă analiză a  situației actuale din mediul rural și soluțiile care au fost identificate în vederea eficientizării proiectului.
Cu această ocazie va fi deschis primul “Raion cu produse țărănești din GAL Răsăritul Țării Făgărașului”, în colaborare cu Asociația S.O.S. Țara Făgărașului, având ca pricipal obiectiv dezvoltarea unor lanțuri scurte între producătorii si consumatorii din zona Făgăraș-Brașov.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

 1. avatar
  Asociatia "Mestesuguri Argesene " on

  Salutăm ideea dumneavoastră!
  Sincere aprecieri pentru ceea ce faceți în vederea păstrării și promovării a tot ceea ce este romanesc.
  Suntem un ONG care am reușit să aducem la loc de cinste, costumul popular din zona se sud a județului Argeș, la interferența cu Teleorman și Dâmbovița.
  Mult succes!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.