Majorarile de capital ale companiilor straine in crestere fata de 2009!

0

Majorările de capital ale companiilor străine au inregistrat o creştere cu 15 milioane de euro faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Din cele 3,24 miliarde de euro, cât reprezintă majorările de capital ale companiilor străine care operează în ţara noastră, în primul semestru din acest an, două treimi, adică 2,12 miliarde de euro, trec în contul Capitalei.
Suma din Capitală reprezinta peste 65% din totalul majorările de capital ale companiilor străine, potrivit capital.ro .Urmează, în topul judeţelor, Ilfov (271 milioane de euro), Alba (189 milioane de euro) şi Timiş (82 milioane de euro).

Sursa: capital.ro

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează