Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mâine începe RowmaniaFest, festivalul lui Ivan Patzaichin. VEZI PROGRAMUL!

0

Cea de patra ediție a Festivalului Rowmania Fest începe mâine la Tulcea cu defilarea pe Dunăre a campionilor de canoe de ieri și de astăzi: Ivan Patzaichin, Toma Simionov, Vasile Dîba, mai tinerii lor colegi Liviu Dumitrascu și Victor Mihalachi (medaliați cu aur la 1000m si argint la 500m la recentele campionate mondiale de la Moscova), și tulceanul Leonid Carp, campionul european la juniori.

afis RowmaniaFEST

Apoi va urma un sfârșit de săptămână care reia toate momentele gustate de participanți în edițiile anterioare, și adaugă noutăți care vor pune în valoare Tulcea și potențialul său de destinație turistică.

Publicul este invitat să vâslească în canotcă (ambarcațiunea care combină caracteristicile sportive ale unei canoe cu cele ale tradiționalei lotci pescărești din lemn, proiectată sub îndrumarea lui Ivan Patzaichin), dar și să-și încerce echilibrul pe plăcile de SUP – Stand Up Paddling.

Festivalul este construit în jurul ideii de mișcare în aer liber pentru amatori, dar și de competiții sportive pentru profesioniști. Astfel, vor fi organizate Competiția Pescărească Ivan Patzaichin (pentru pescarii profesionști din localitățile din Deltă) și cea de a doua ediție a triatlonului Delta Rowmania Triathlon, care se desfășoară duminică, 31 august, pe străzile orașului.

De altfel, Tulcea va fi luată la pas de echipele care se vor înscrie în quest-ul urban « Descoperă Tulcea », o competiție surpriză, care va dura 2 zile. Alte noutăți față de anii trecuți: concerte de pian, de muzică clasică la Teatrul Jean Bart, și de jazz pe scena de pe Faleză; un târg de meșteșugari tradiționali și ateliere pentru copii; trei expoziții de fotografie, pe Faleza Dunării și la Teatrul Jean Bart, precum și o sesiune de întrebări și răspunsuri ce va urma proiecției de film „București, unde ești?” din seara zilei de sâmbătă. Va fi prezent pentru a răspunde întrebărilor publicului tulceanul Gabi Basalici, editorul filmului.

Din program nu lipsesc activitățile deja consacrate: competiții de vâslit pe Dunăre și pe lacul Ciuperca, concerte live, proiecții de film în aer liber la Piața Civică, o dezbatere pe tema dezvoltării durabile a Deltei și comunităților județului Tulcea, defilarea cailor de rasă din seara de deschidere și Spectacolul comunităților locale elene și turce.

Trupele prezente în serile de rock ‘n row sunt nume sonore, dar și tineri în ascensiune: Byron, Celelalte Cuvinte, Robin And The Backstabbers, Pasărea ROCK, Zephir, Zona Zero, Victor Solomon & Florian Stoica (CONEXIUNI), Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu – Super Grup.

 Program (RO) Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle_final

Evenimentul este organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23, sub patronajul Guvernului României și al Reprezentanței Comisiei Europene în România, cofinanțat de Consiliul Județean Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea, şi beneficiază de sprijinul generos al partenerilor și sponsorilor Asociației: DC Communication, Apele Române, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, Raiffeisen Bank, MOL România, Ciuc Natur Radler, Apa Nova Bucuresti, Deltacons Tulcea, Solaris, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea, Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București, Centrul Cultural Jean Bart, ICEM Tulcea, Mandragora, Transilvania Film, Asociația de Ecoturism din România, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD), American Nautics, Egis Nautica, Tour International Danube (TID) și SUP Academy.

Parteneri media: Adevărul, Antena 3 – Observator, Cațavencii, Cotidianul, Dor de Ducă, Evenimente Tulcea, Feeder.ro, Gazeta Sporturilor, Hotnews.ro, Kooperativa 2.0, OrașulTulcea.ro, Radio Delta, Radio România, Realitatea TV, România TV, Șapte Seri, Yacht Expert, Yachting Pleasures

 

www.facebook.com/RowmaniaPatzaichin

www.facebook.com/IvanPatzaichin

www.facebook.com/DeltaRowmaniaTriathlon

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.