Maia Morgenstern, ambasadorul 2013 Shakespeare School Essay Competition

1

Binecunoscuta actrita Maia Morgenstern a devenit ambasadorul concursului national de creatie Shakespeare School Essay Competition, organizat de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie. Concursul stimuleaza gandirea creativa si spiritul de inovatie, motiveaza tinerii sa isi perfectioneze limba engleza si le deschide orizontul, oferindu-le ca premii tabere de engleza in Marea Britanie, un prim pas spre un mediu academic de elita.

 

„Maia sugereaza perfect trasaturile pe care trebuie sa le aiba marele castigator ai competitiei: multa creativitate si nonconformism, alaturi de seriozitate si perseverenta.”, afirma Adriana Alionte, vicepresedintele Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie.

 MaiaMorgenstern_comunicat

Maia Morgenstern a fost bucuroasa sa se alature acestui proiect ce incurajeaza perfectionarea limbii engleze in randul tinerilor, deoarece ea insasi a avut de castigat profesional prin studiul limbilor straine, jucand atat pe scena, cat si in filme, in numeroase limbi: romana, engleza, aramaica, idis, franceza, rusa. „Limba materna a tatalui meu a fost limba rusa pe care am invatat-o din familie. Tata vorbea noua limbi. Mama i se adresa in limba rusa sa ii faca o placere. Tata spunea sa invete intai rusa perfect apoi sa o vorbeasca.”, declara Maia Morgenstern intr-un interviu. Pasiunea pentru invatarea limbilor straine este o traditie in familia Maiei pe care doreste sa o  transmita mai departe nu doar celor trei copii ai ei, ci tuturor tinerilor din Romania.

Ambitia, seriozitatea, generozitatea, faptul ca este o persoana deschisa, insetata de cunoastere, dar mai ales perseverenta si muncitoare, o transforma pe Maia Morgenstern intr-un real model pentru tineri. „Ne bucuram sa avem alaturi de noi un om de cultura cu o cariera impresionanta, dar mai ales care s-a remarcat prin valori deosebite. Ne dorim ca Maia Morgenstern sa fie un model catre care sa aspire copiii si tinerii din Romania. O personalitate care a atins performante extraordinare in cariera artistica, va inspira cu siguranta.”, spune Adriana Alionte.

Maia Morgenstern invita toti copiii si tinerii cu varste intre 11 si 20 de ani, pasionati de limba engleza si cu talent la scris sa dea frau liber imaginatiei intr-un eseu original pe care il pot incarca pe site-ul www.shakespeare-school.ro pana pe 24 martie.

 

Organizator:

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie este o entitate nonprofit care sustine copiii si tinerii talentati din Romania, motivandu-i sa atinga performante deosebite si sa isi valorifice la maxim potentialul creativ.

website: www.shakespeare-school.ro

blog: http://blog.shakespeare-school.ro

Facebook: www.facebook.com/AsociatiaShakespeareSchoolPentruEducatie

Sub egida: Anului European al Cetatenilor

Ambasadorul competitiei: Maia Morgenstern

Concurs inclus in Calendarul Activitatilor Educative al ISMB

Parteneri educationali si sponsori: Harrow House International College, Transylvania College, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, British Council, RATE – Romanian Association of Teachers of English, BETA – Bucharest English Teachers Association, Federatia Nationala a Asociatilor de Parinti, Fischer International, Carturesti, Editura Humanitas, Simaco Advertising, Learning About, Teatrul Evreiesc de Stat, F64 Studio.

Parteneri media: Kiss FM, Digi24, Kanal D, Adevarul, Bravo, Mediafax, PR Wave, Romania Pozitiva, Sapte Seri, Edu-News, Teen Press, Sapte Seri, Amdoar18ani.ro, Calificativ.ro, Sfatulparintilor.ro, Mamica Urbana, Suntparinte.ro, Copilul.ro, Blogul Mamei Incepatoare, Bucharest Nightlife, Blogunteer, Asociatia MAME, Babycafe.ro.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.