Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mai sunt doar 2 zile în care te poți înscrie pentru Summer Camp-ul LSRS!

0

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) organizează Summer Camp-ul LSRS, în perioada 9-11 august, cel mai mare eveniment de fun și networking dedicat tuturor studenților români din țară și din străinătate.

Evenimentul are loc la Covasna, în incinta Centrului de Agrement Pădureni și reprezintă o oportunitate valoroasă de conectare, dezbatere și parteneriat între tineri români de pretutindeni, oferind cazarea și masa incluse pe toată durata sejurului. Pe parcursul celor trei zile, vor exista prezentări susținute de următorii speakeri confirmați: Gabriel Iștoc, Valentin Făgărășian și Marius Bostan, din partea RBL/RePatriot și Marcel Foca, din partea PatriotFest/Lumea Geospațială.

Prima ediție a acestui proiect va fi marcată printr-un acord de colaborare între studenții români din străinătate, studenții români din țară și studenți din Republica Moldova.

Programul acestei ediții cuprinde:

9 August:

– întâlnire la Brașov între ora 10:00 – 12:00

– deplasare către Covasna ora 12:15

– Activități: Prezentare LSRS, socializare și foc de tabără

10 August:

– Sesiune de training, business-ul în România, How to start-up – RBL

– Prezentări proiecte și concursuri naționale – Lumea Geospațială/ PatriotFest

– Semnarea acord de colaborare între studenții români din străinătate, din România și studenți din Republica Moldova

– Dezbateri pe diferite probleme întâmpinate în țara de studiu, colour fight și foc de tabără

11 August:

– Planificarea viitorului Summer Camp, precum și proiecte de interes comun

– Deplasarea către Brașov ora 12:00

Înscrierile se realizează până pe 1 august, completând formularul de înscriere și sunt destinate oricărui student român, care studiază în România sau în străinătate. De asemenea, mai multe detalii se regăsesc pe pagina de Facebook a evenimentului.

Summer Camp-ul LSRS se află la prima sa ediție și este realizat cu ajutorul partenerilor Ligii:

Romanian Business Leaders, RePatriot, Lumea Geospațială PatriotFest, Agerpres, Ediția de Dimineață și nu în ultimul rând, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna.

DESPRE LSRS

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenților și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis pentru dialog și acțiune. LSRS promovează inițiativa, profesionalismul și solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, și o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară. Obiectivul principal al LSRS este de a apăra și promova drepturile și interesele academice, profesionale, sociale, civice și culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României. LSRS este o organizație neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.