Mai sunt 3 zile pentru a impaduri cu 2%!

0

Dragă prieten al naturii,

Până în 25 mai 2017 tu poți redirecționa 2% către o cauză în care crezi. La fel pot și părinții sau bunicii tăi, dar de cele mai multe ori informația aceasta nu ajunge la ei. Poate nu sunt conectați la conturi de social media și e-mail, dar te au pe tine ca să îi îndrumi către o faptă bună.

Munca lor de până acum a fost investiție în viitorul tău și sigur vor sa ajute și generațiile următoare. Și ei pot contribui cu 2% la un viitor cu aer mai curat, redirecționând 2% către Pădurea Copiilor!

unnamed

Astfel ne poți ajuta:

Completează formularul 230 pentru venituri salariale sau 200 pentru venituri din alte surse și pune-l într-un plic pe care scrii Administrația Financiară de care aparții.
2% se poate redirecționa și din venituri din pensii dacă acestea au fost impozitate. Daca ați obținut în 2016 venituri din salarii și din pensii, vă rugăm să completați și anexa.
Formularul se completează de mână, cu majuscule, citeţ şi apoi se semnează. Nu e nevoie să calculezi suma aferentă celor 2% din impozitul pe venit în rubrica dedicată şi nici să anexezi fișa ta fiscală.
Contactează-ne până în 18 mai 2017 la cristina.pascanu@padureacopiilor.ro și putem depune noi pentru tine formularul la Administrația Financiară de care aparții.

Până acum 58 de hectare și peste 389000 de vlăstari pentru o nouă pădure au fost plantați în sudul țării.

Alege să împădurești și investește 2% în pădurile de mâine!

CREȘTEM PĂDURI. TERRAFORMĂM COMUNITĂȚI!

Îți mulțumim,
Echipa Pădurea Copiilor

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.