Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

MAGIC-Bilanțul anului ce a trecut

0

Încheiem 2019 in primul rand recunoscatori. Recunoscatori tuturor celor care ne-au fost alături într-un maraton al Binelui, pe care promitem să îl ducem mai departe.

Dupa cum vom duce cu noi mai departe in 2020:

🥳bucuria celor aproape 1000 de copii care au avut parte de joaca la greu in taberele MagiCAMP si a zeci de familii care au trait pentru prima oara dupa multa vreme o vacanta adevarata, prin proiectul MagicTICKET👨👧👧

🏡increderea ca impreuna putem, daca nu sa mutam muntii, macar sa facem refugii solide care sa-i protejeze pe parintii copiilor bolnavi in cele mai dure momente ale vietii lor. MagicHOME Fundeni, al 14-lea refugiu magic pentru părinții care au nevoie să-și vegheze copiii aflați la tratament e gata si pregatit ca in 2020, dupa ce va parcurge toate etapele birocratice necesare, sa-si deschida portile.

📲 satisfactia de a oferi oricarui om sansa de a ajuta de la doar un click distanta. Prin aplicatia MagicBOX- gpsmaps.ro/magicamp, lansata in acest an, sute de voluntari au „adoptat” mai bine de 300 de familii care, datorita acestor oameni, au avut ce pune pe masa luna de luna.

🏡 nevoia de a face mai mult: cel mai nou proiect MagicROOFS, a pus un acoperis deasupra capului pentru o familie care a trecut prin incercari prin care nimeni n-ar trebui sa treaca vreodata. Prima casă construita in parteneriat cu Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti este aproape gata, iar anul viitor ne propunem să construim alte zece.

📲 certitudinea ca exista nu doar oameni buni si ci companii, mai mici sau mai mari, care au inteles cat de mult poti schimba viata cuiva atunci cand iti pasa. Si cat de mult conteaza putin din ce ai tu. Aplicatia MagicHELP –www.magichelp.ro conectează în Rețeaua Solidarității partenerii noștri generoși, dispuși să ofere gratuit produse și servicii, cu beneficiarii pentru care fiecare mana intinsa inseamna enorm.

♥️ importanta inimii deschise si a unui umar pe care sa te sprijini la greu. In spitale si in cabinetele prietenilor nostri am oferit peste 1000 de sedinte de psihoterapie

👏Ati donat, ati sponsorizat, ati alergat alaturi de noi, v-ati dedicat timpul si energia, ne-ati fost si le-ati fost prieteni unor oameni carora, datorita voua, in 2019 le-a fost putin mai usor.

Generozitatea voastră ne dă putere să continuăm.

Echipa MagiCAMP va multumeste si va doreste un 2020 magic! 🌠!

👉 https://magicamp.ro/magic-bilantul-anului-ce-a-trecut/

 

UPDATE: Dupa doua saptamani de cand am demarat campania pentru masina Magic, am reusit sa adunam aproximativ 10.000 de euro, care reprezinta aproape jumatate din suma necesara.

🚌Campania continua, pentru ca mai avem nevoie de inca 10.000 de euro pentru achizitionarea masinii ce va fi folosita in beneficiul copiilor bolnavi de cancer. Pentru detalii si donatii accesati https://bit.ly/39kMjok

🚌Le multumesc tuturor celor care au donat prin intermediul Galantom, precum si companiilor care s-au alaturat cu entuziasm proiectului: Sorocam (Francois Hilaire), Hotel Meridian si Sculpturi Gheata (Georgeta Mihaiela Opris), IntraPart Company srl (Tibi Haidu), MiniCRM Romania ( Gál Réka), ColorEscu (Oana-Maria Radu), I&C Transilvania Constructii.

Pentru detalii și donații: https://magicamp.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=10856&fbclid=IwAR37EjYiSzHwjH5-i6yC5lDvee6GVJ-kJtrzIeuMT9fDDmP1NEBIS0Cqb-A
sau in contul RO13INGB0000999905454114 (titular Asociația MagiCAMP) cu mentiunea ”MagiCAR”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.