Magazinele Profi vor dota 126 de scoli cu echipamente tehnologice in valoare de 600.000 de euro

0

ResponsabilitateSociala.ro anunta competitia “Profi te premiaza ” realizata de magazinele Profi, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Programul se desfasoara in perioada 13 august – 15 noiembrie 2012.

La competitie participa scolile cu clasele I-VIII din tara, iar castigatorii vor fi desemnati pe baza voturilor acordate de clientii magazinelor. La final, Profi va dota 126 de scoli cu echipamente tehnologice in valoare de 600.000 de euro. 


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează