Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Magazin neconvențional dedicat iubitorilor de chitară: corzi la plic.ro

0

Muzică… la plic

În bătaia primilor fulgi de zăpadă și cu Moș Crăciun bătând la ușă, doi tineri din Cluj au pornit la începutul lui decembrie 2015 cel mai neconvențional magazin dedicat iubitorilor de chitară: corzilaplic.ro

corzilaplic

Problema e clară: nicio chitară nu sună bine cu corzi vechi ori ruginite și niciodată nu-ți aduci aminte să treci pe la magazin să-ți cumperi altele noi. Soluția? Corzi de chitară ce vin direct la tine acasă și te așteaptă cuminți în cutia poștală. Și pentru că lucrurile simple sunt mereu cele mai frumoase, transportul este gratuit.

Deși la început de drum, clujenii au livrat deja zeci de seturi de corzi în București, Timișoara, Cluj, Craiova și chiar și Sighet. Avânt transportul asigurat de Poșta Română, comenzile pot ajunge fără probleme chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale țării.

Așadar, fie că te plimbi pe acorduri de folk sau alergi pe riff-uri de rock, te așteptăm cum drag pe corzi la plic.ro să-ți împrospătezi sound-ul și să-ți refaci stocul de pene.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.