Lumea Educaţiei îl caută pe SUPER-TU!

0

Tineri deştepţi din toată ţara, NU VĂ MAI ASCUNDEŢI!

Lumea Educaţiei îl caută pe SUPER-TU!

SUPER-TU eşti TU!

  • voluntarul căruia îi place să scrie, are net şi ştie cum funcţionează un blog
  • omul care stă cu ochii pe oameni şi îşi spune părerea, fără teamă
  • cel care gândeşte de două-trei ori până să spună sau să scrie ceva.

 

SUPER-TU salvează lumea online, vorbind despre CE şi DE CE trebuie schimbat, UNDE şi CUM.

SUPER-TU este şi idealist, dar dă mereu exemple şi îşi argumentează viziunea.

Ce facem NOI pentru SUPER-TU?

  • Îţi oferim un loc de cinste în Lumea Educaţiei, noul program Susţin Educaţia.
  • Te lăsăm să scrii cât de bine vrei despre viaţă, mediul înconjurător, drepturile şi nedreptăţile omului – despre orice ar putea să îi convingă pe oameni să fie mai responsabili, mai sănătoşi, mai fericiţi.
  • Îţi dăm referinţe excelente de pus în CV. Puţini sunt oamenii care pot spune că au experienţă ca SUPER-TU.
  • Îţi lăsăm libertatea de a-ţi scrie articolele decent, dar aşa cum îţi place, cu poze, cu scheme, cu grafice, cu interviuri, cu orice poate să le facă mai clare şi mai interesante.

 

Ce trebuie să faci?

SUPER-TU este rugat să ne scrie un mesaj scurt la contact[at]lumeaeducatiei.ro, până la data de 30 iunie 2011, în care să ne convingă de ce poate să schimbe lumea online, din faţa calculatorului. Mailul să aibă titlul „SUPER-TU în Lumea Educaţiei” şi să conţină şi un link la blogul personal sau un CV. ATENŢIE! Sunt doar 5 locuri libere pentru poziţia de SUPER-TU.

——————————————————————

Lumea Educaţiei (www.lumeaeducatiei.ro) este primul centru de resurse şi activităţi online de educaţie pentru dezvoltare durabilă, iniţiat de ARET (Asociaţia Română pentru Educaţia Tinerilor) (www.aret.ro). În această lume, NOI ne ocupăm de promovarea drepturilor omului, a unui stil de viaţă sănătos şi a unui comportament responsabil, într-un mediu de care trebuie să avem permanent grijă.

Susţin Educaţia (www.sustineducatia.ro) este un program de micro-granturi iniţiat de ARET (Asociaţia Română pentru Educaţia Tinerilor), un program ce se adresează educatorilor, învăţătorilor şi profesorilor din şcolile publice din România, dornici de a oferi copiilor condiţii mai bune de studiu, prin obţinerea de finanţări provenite din donaţii private.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează