Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Luam pulsul antreprenoriatului in Romania!

0

Completează chestionarul Barometrului Startup-urilor din România!

Impact Hub Bucharest, EY Romania și Startarium lansează cea de-a treia ediție a Barometrului Startup-urilor, o analiză la nivel național a ecosistemului antreprenorial care își propune să descopere principalele nevoi, dorințe și oportunități, dar și să contureze profilul antreprenorilor de startup români.

Link aici.

În 2017, s-au înregistrat peste 350 de răspunsuri, care au permis crearea unei imagini mult mai clare despre percepția asupra obstacolelor, a educației, a mediului fiscal și a soluțiilor de finanțare relevante pentru antreprenorii cu startup-uri între 0 și 3 ani din România.

La început de an, luăm pulsul ecosistemului și deschidem o nouă etapă de cercetare și de aceea te invităm să completezi chestionarul care va sta la baza Barometrului Startup-urilor 2019.

Vom publica rezultatele Barometrului în luna martie, atât online, cât și în cadrul unui eveniment oficial de lansare. [rezultate 2016rezultate 2017]

De ce avem nevoie de răspunsurile tale?

Răspunsurile obținute vor reprezenta o resursă relevantă pentru a crea o imagine de ansamblu a antreprenoriatului de startup din România, pentru a atrage atenția asupra provocărilor celor mai frecvente, pentru a menține sau a îmbunătăți eforturile deja existente în piață pentru a construi un mediu puternic, sustenabil și în continuă dezvoltare.

Dacă ai un startup cu o vechime de maximum 3 ani, așteptăm răspunsurile tale până pe 15 februarie.Știi pe cineva care s-ar încadra în profilul pe care îl căutăm? Invită-l să completeze chestionarul și împreună vom modela ecosistemul startup-urilor autohtone.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.