Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lotul Național al României a luat aurul, argintul și bronzul la Campionatul European de Bodybuilding și Fitness

0

Lotul National se intoarce cu medalii de la Campionatul European si se pregateste pentru Campionatul Balcanic.

In perioada 1-6 mai 2019 s-a desfasurat una dintre cele mai prestigioase competitii, Campionatul European de Bodybuilding si Fitness la Santa  Sussana, Spania. Prezenta Lotului National al Romaniei, format din 27 sportivi, a fost marcata prin obtinerea a 2 medalii de aur, 3 medalii de argint si 2 de medalii de bronz, astfel:

  • Farcas Bogdan – Senior Men’s Clasic Bodybuilding 171 cm – medalie de aur
  • Giurgiu Emil – Master Men’s Bodybuilding 80 kg – medalie de aur
  • Iancu Cosmin – Senior Men’s Clasic Bodybuilding 171 cm – medalie de argint
  • Lepadatu Ionut – Senior Men’s Physique – medalie de argint
  • Enuta Dragos – Senior Games Clasic Bodybuilding – medalie de argint
  • Cristea Bogdan – Senior Men’s Fitness – medalie de bronz
  • Farcas Bogdan/Martinescu Daniela – Mixed Pairs – medalie de bronz

In perioada imediat urmatoare, Lotul National al Romaniei se va intruni din nou, pentru a se prezenta la cea de-a 28-a editie a Campionatului Balcanic de Bodybuilding si Fitness ce va avea loc in zilele de 17-19 mai 2019 in Corfu, Grecia.

“Sportul reprezinta legatura pe care natura o ofera tuturor oamenilor, fara a tine cont de barierele legate de limba, cultura, religie sau politica. Organizarea Campionatului Balcanic pe insula Corfu inseamna abilitatea gazdelor de a trai in prezent cu gandul la Zeus, Adonis sau Hefaistos, cativa dintre cei mai cunoscuti zei greci. Doresc ca noi toti, care reprezentam tarile balcanice, sa fim in top, iar prietenia dintre noi sa prevaleze. Fie ca cei mai buni sa castige!”, declara prof. Gabriel Toncean, in calitate de Presedinte al B.B.F.F.

Asteptam cu nerabdare intoarcerea Lotului National cu cat mai multe medalii si rezultate cat mai frumoase!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.