Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Loteria abonamentelor la Festivalul George Enescu 2021 are loc pe 1 iulie, la ora 12.00

0

Peste 4300 de înscriși pentru 1274 abonamente la Sala Palatului și la Ateneu

Un număr de 4389 de persoane s-au înscris la loteria organizată pentru a pune în vânzare abonamentele la ediția 2021 a Festivalului Enescu. Tragerea la sorți va avea loc joi, 1 iulie, la ora 12.00 și va fi transmisă în direct, pe www.festivalenescu.ro, la acest link, pe Pagina de Facebook a Festivalului și pe Pagina de Facebook a Eventim. Biletele individuale se pun în vânzare pe 19 iulie 2021, la ora 12:00 online, pe site-urile Eventim și ale Festivalului.

Înscrierea pentru loteria abonamentelor a avut loc între 9 și 28 iunie, pe site-ul eventim.ro. S-au înscris 2184 de persoane pentru 1104 abonamente la Sala Palatului, respectiv 2185 pentru 170 abonamente pentru Ateneul Român. Fiecare solicitant a avut voie să opteze pentru maxim două abonamente.

Tragerea la sorți și procedura de vânzare a abonamentelor către câștigători

Tragerea la sorți, care va avea loc pe 1 iulie, se va face prin metode electronice, pe baza website-ului random.org, fără posibilitatea intervenției umane în algoritmul de selectare a câștigătorilor. Pentru fiecare categorie de abonamente se va extrage o listă de rezervă cu 50 de nume. În cazul în care vor exista abonamente neachitate până la data de 16 iulie, conform procedurii, se va trece la lista de rezervă (în ordinea extragerii).

După extragere, câștigătorii vor fi contactați prin e-mail/telefon și vor putea achiziționa abonamentele până pe 16 iulie 2021 (data băncii). Aceștia vor primi un link pentru a efectua plata.

Abonamentele se vor emite în format print@home sau în format printat în funcție de opțiunea exprimată la înscriere. Clienții care nu achită abonamentele până la data de 16 iulie (data băncii) vor pierde dreptul de cumpărare acesta fiind transferat următoarei persoane de pe lista de așteptare. Pe 16 iulie 2021 se va încheia perioada de plată, urmând ca abonamentele să fie distribuite până pe data de 12 august 2021.

Ulterior, dacă există abonamente care nu sunt achitate la timp de câștigători, din lista de rezervă vor fi aleși în ordinea extragerii alți clienți ce vor avea posibilitatea de a cumpăra abonamente. Aceștia vor avea la dispoziție 7 zile pentru plată. Daca mai rămân abonamente neachitate acestea vor fi puse la vânzare direct pe site-ul Eventim și pe site-ul Festivalului.

Vânzarea în sistem de loterie a fost aleasă deoarece oferă șanse egale tuturor celor care vor să achiziționeze abonamente la Festival, la concertele de la cele două săli care sunt cele mai căutate de iubitorii muzicii: Sala Palatului și Ateneu. Procedura utilizată este folosită și la alte evenimente internaționale de muzică clasică. Abonamentele la Sala Auditorium vor fi puse în vânzare la liber, pe site-ul eventim.ro și www.festivalenescu.ro, deoarece nu au generat suficientă concurență pentru a justifica o tragere la sorți.

Informații de background

Festivalul Internațional George Enescu 2021 se va desfășura între 28 august și 26 septembrie, la București și în mai multe orașe din țară, cu tema „O istorie din iubire”, pentru a promova lucrurile extraordinare pe care oamenii le pot crea atunci când colaborează din dragoste pentru muzică. Va fi un eveniment jubiliar, cel mai lung din istoria sa, care va aniversa 140 de ani de la nașterea lui George Enescu și cea de-a 25-a ediție a Festivalului.

Spre deosebire de celelalte ediții, Festivalul Enescu 2021 va trece printr-o serie de transformări și adaptări, pentru a face față provocărilor pandemiei. Cele 78 de concerte sunt organizate în patru serii:

Informații despre program pot fi găsite aici, iar despre bilete și regulamentul loteriei, aici. Este posibil ca, din cauza pandemiei, să apară schimbări în program. Accesul în sălile de concerte se va face cu respectarea condițiilor sanitare, iar purtarea măștii va fi obligatorie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.