Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

London Stock Exchange Group România  susține educația pentru diversitate și  incluziune pentru elevii de liceu 

0

London Stock Exchange Group România a găzduit atelierul  educațional „Diversitate și incluziune: Arta de a schimba lumea” – Evenimentul a avut invitați elevi din 13 licee din România 

London Stock Exchange Group Romania (LSEG) a anunțat astăzi că a organizat cu succes un eveniment dedicat  subiectului ‘diversitate și incluziune’’ în parteneriat cu Ambasada Marii Britanii în România și British Council, cu  sprijinul Agenției „Împreună” și al Asociației „A.L.E.G”. 

Scopul evenimentului a fost de a evidenția importanța diversitătii și incluziunii, cu accent pe egalitatea de gen și pe  minoritățile rrome. 60 elevi de liceu de pe teritoriul României au fost invitați să participe la un atelier educațional  non-formal, având ca scop încurajarea elevilor de a dezvolta un set concret de acțiuni pe care să le promoveze în  continuare, devenind ambasadori proactivi ai acțiunilor pozitive în școlile lor și în viața de zi cu zi.  

Înțelegând și susținând diversitatea și incluziunea, LSEG și partenerii implicați în această inițiativă sunt  împreună pentru a crea o societate mai empatică și pentru a oferi o mai bună înțelegere a provocărilor cu  care se confruntă grupurile marginalizate din comunitatea locală.  

Andreea Stanescu, General Manager LSEG România 

„La LSEG, inovația, excelența, parteneriatul și integritatea sunt valorile noastre esențiale și aceste valori ne  ghidează pe măsură ce ne dezvoltăm oamenii și privim spre viitor. În sprijinul creșterii și excelenței noastre,  diversitatea și incluziunea sunt esențiale pentru construirea unei culturi interne în care toată lumea, indiferent de  sex, proveniență și naționalitate, se simte binevenită. De la deschiderea birourilor Grupului în București, am atras  persoane calificate care contribuie la funcțiile operaționale ale LSEG, dezvoltarea tehnologiei și serviciile de date. Suntem bucuroși să avem alături o echipă de diferite culturi și naționalități ” 

Excelența Sa, Ambasadorul Andrew Noble LVO 

“Sunt foarte bucuros să văd că această inițiativă a LSEG, susținută de Ambasada Marii Britanii la București, care  promovează diversitatea și incluziunea în România, se adresează tinerilor elevi. Ei au puterea de a aduce o  schimbare fundamentală în societatea românească, astfel încât aceasta să fie una deschisă și justă față de toți  membrii săi. Ambasada Marii Britanii la București a sprijinit de-a lungul timpului numeroase inițiative și proiecte  culturale și educaționale care promovează incluziunea rromilor în societate, combaterea violenței împotriva femeilor  și promovarea egalității de gen. Acestea, alături de alte provocări, precum promovarea drepturilor egale pentru  persoanele cu dizabilități, se numără printre valorile pe care Marea Britanie le susține atât în Marea Britanie și  România cât și pe plan internațional.”

Nigel Bellingham, Director British Council România 

„Credem cu tărie în potențialul tinerilor de a crea o lume mai bună și ne bucurăm să fim parte din această  inițiativă a LSEG, menită să le ofere elevilor mediul și instrumentele pentru a promova diversitatea și  incluziunea în comunitățile lor. Acest eveniment se înscrie într-o lungă tradiție British Council de susținere  a diversității, incluziunii și egalității de șanse, atât prin programe dedicate, cât și prin integrarea acestor  valori în toată activitatea noastră din România și din întreaga lume. De la artă și cultură la educație, ne  dorim să aducem împreună oameni cu experiențe și profiluri diverse, deoarece credem că atunci când  suntem deschiși și învățăm de la ceilalți ne bucurăm de experiențe mai bogate, care creează societăți mai  deschise și mai conectate.” 

LSEG susține o cultură a colaborării și inovării. Diversitatea și incluziunea (D&I) sunt esențiale în acest sens,  deoarece ajută la crearea unui mediu în care toate opiniile și ideiile sunt ascultate, permițând tuturor să lucreze mai  eficient împreună în cadrul organizației. 

Evenimentul a fost organizat virtual pe 20 ianuarie 2021. 

Despre London Stock Exchange Group: 

London Stock Exchange Group (LSEG) este o companie globală care furnizeaza infrastructură piețelor  financiare. Directiile de business sunt diversificate la nivel global si oferă servicii valoroase pentru o gamă  largă de clienți, concentrându-se pe servicii de informații, post-trade și piețe de capital. Grupul sprijină  stabilitatea financiară globală și creșterea economică sustenabilă, permițând întreprinderilor și economiilor  să finanțeze inovarea, să gestioneze riscurile și să creeze locuri de muncă. Grupul dateaza din 1698, avand  o istorie bogata. 

Pe piețele de capital, Grupul operează o gamă largă de acțiuni internaționale, ETF, obligațiuni și derivate,  detinand bursa de valori din Londra; Borsa Italiana; MTS (o piață europeană de instrumente cu venit fix);  și Turquoise (un MTS (Sistem Multilateral De Tranzactionare) de acțiuni paneuropene). Prin intermediul  platformelor sale, LSEG oferă participanților din piață un acces de neegalat la piețele de capital europene. 

În serviciile de informații, prin FTSE Russell, Grupul este un lider global în indexarea financiară,  benchmarking și servicii analitice, cu cca 16 trilioane de dolari în active. Grupul oferă, de asemenea,  clienților o gamă largă de data services, cercetare și analiză prin intermediul The Yield Book, Beyond  Ratings, SEDOL și RNS. 

Serviciile post trade și de gestionare a riscurilor reprezintă o parte semnificativă a operațiunilor de business  ale grupului. În plus, LSEG detine actiuni majoritare pentru LCH, un operator global de CPC cu mai multe  active, CC&G, casa de compensare italiană; Monte Titoli, o companie europeană de custodie și decontare;  și UnaVista, afacerea noastră de raportare comercială. 

LSEG Technology oferă tehnologii robuste, scalabile, de înaltă performanță, incluzând brokeraj, trading,  market data, gestionarea riscurilor și a garanțiilor, supravegherea, compensarea și decontarea pentru  clienți din întreaga lume. Soluțiile LSEG Technology sunt utilizate de firmele de infrastructură și servicii  financiare din intreaga lume, inclusiv de piețele proprii ale grupului. 

LSEG sustine un model de acces deschis, oferind optiuni și parteneriate clienților din toate liniile de  business. Cu sediul în Regatul Unit, cu operațiuni semnificative în America de Nord, Italia, Franța și Sri  Lanka, Grupul are aproximativ 5.000 de angajați. 

În mai 2018, a fost stabilit centrul R&D din București ca fiind unul de excelență, de cercetare și dezvoltare  (R&D) unde echipele lucreaza cu tehnologii de vârf. Hub-ul local oferă oportunitatea de a lucra cu echipe  globale și de implicare direct în designul și implementarea de proiecte inovatoare. 

Informații suplimentare despre London Stock Exchange Group pot fi găsite la www.lseg.com.  Simbolul grupului este LSE.L

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.