Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Locul II și 40,000 euro pentru „Fiecare Copil în Grădiniță”

0

Locul II și 40,000 euro pentru „Fiecare Copil în Grădiniță” la competiția internațională Citizen Award organizată de Société Générale!

Citizen Award 2011 a fost organizat de Société Générale în sucursalele sale din 85 de țări. Fiecare Copil în Gradiniță a fost nominalizat de BRD România și a ajuns pe lista scurtă a primelor 15 proiecte din competiție.

Angajații Société Générale din toată lumea au votat online cele trei proiecte care au intrat în finală. Angajații BRD Romania au acordat 504 voturi proiectului Ovidiu Rom (dintr-un total de 3,570 de voturi) și astfel pe 5 iulie la Paris, Ovidiu Rom va primi premiul II și o finanțare de 40,000 euro.

“Am fost onorați să fim selectați pentru a reprezenta România pentru că BRD este o companie care abordează CSR-ul cu foarte mare seriozitate și susține multe proiecte bune. Dar când am aflat că am obținut locul doi am fost de-a dreptul entuziasmați pentru că acest premiu reflectă o atenție tot mai mare acordată la nivel internațional educației timpurii și a impactului acesteia asupra combaterii sărăciei.”, Leslie Hawke, co-fondatoare Ovidiu Rom.

“Educația și incluziunea profesională este unul dintre cele mai importante domenii pe care BRD și angajații săi le sprijină. Competiția lansată de Société Générale la nivel global ne-a dat șansa să promovăm proiectul Fiecare Copil în Grădiniță care este unul dintre cele mai importante parteneriate ale noastre pentru educație.

Formula de succes a fost dată de un proiect valoros, care are în spate o echipă dedicată și implicarea angajaților BRD care au ajutat prin votul lor ca 40,000 euro să meargă către programele Ovidiu Rom”, Bianca Dordea, Brand and Communication Director BRD – Groupe Société Générale

Competiția Citizen Award este parte a „Săptămânii Implicării Civice” un proiect Société Générale de conștientizare a opiniei publice în rândul angajaților la nivel global.

Sursa: www.ovid.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.