Locul 1 la Centrul International de Initiative Private!

0

România a obținut, prin intermediul Irinei Alionte, primul loc la concursul organizat de Centrul International de Initiative Private! La acest concurs au participat peste 1.000 de candidati din mai multe țări.

Știre recomandată de Iulian,  oideebuna.blogspot.com (Mulțumim Iulian!)

„Tanara de numai 21 de ani, studenta la Facultatea de marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, a impresionat prin originalitate si corectitudinea prezentarii in limba engleza a ideilor sale despre reforma care s-ar impune in invatamantul romanesc.

„Reforme educationale si oportunitati de angajare pe piata muncii din Romania” a fost tema lucrarii sale in care a vorbit despre reforme educationale si reforme de angajare a tinerilor romani pe piata muncii si a facut o paralela intre ceea ce insemna educatia in perioada comunista si ceea ce este in prezent.”

Știrea completă este pe ziarero.realitatea.net

romaniapozitiva-alta-poza

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează