Livia Dila ajuta copiii sa mearga la scoala!

0

Fundația Dezvoltarea Popoarelor anunţă numirea jurnalistei Livia Dilă în calitate de ambasador al organizației. Livia va promova proiectele şi campaniile desfăşurate de fundaţie, va  atrage atenția opiniei publice asupra nevoilor copiilor și tinerilor aflați în dificultate și se va implica în acțiuni de atragere de fonduri pentru susținerea cauzei persoanelor defavorizate.

Jurnalista va participa la activităţi  de prevenire a abandonului școlar: întâlniri cu elevii şi cu părinţii acestora, cu scopul de a-i  ajuta să conștientizeze importanța școlii, va însoţi copiii în vizită la muzee, la teatru, la film, va participa la activităţi recreativ-educative.

“Această acţiune de voluntariat, alături de oameni în care cred şi care fac lucruri deosebite, mă implineşte şi mă face să sper că stă în puterea noastră să ştergem lacrimile de neputinţă, de durere sau necunoaştere. Ochii unui copil sau ai unui adult care încep să creadă că există bine în lume mă determină să merg alături de Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor şi să încerc să ajut. Să apropiem copiii şi familiile lor de şcoală, să-i sprijinim să cunoască o lume care-i va face şi pe ei şi pe noi, mai buni.” (Livia Dilă)

Fundația Dezvoltarea Popoarelor este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, înfiinţată în anul 1996, a cărei misiune este de oferi oportunităţi socio-educative şi de integrare profesională persoanelor aflate în situaţie de risc social, în special copiilor şi tinerilor.

FDP intervine în mod integrat la nivelul comunităţilor cu trei mari obiective: prevenirea abandonului școlar, promovarea ocupării durabile, dezvoltarea inițiativelor de economie socială. Mai multe detalii despre activitatea fundatiei gasiti pe www.fdpsr.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează