Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Livia Dila ajuta copiii sa mearga la scoala!

0

Fundația Dezvoltarea Popoarelor anunţă numirea jurnalistei Livia Dilă în calitate de ambasador al organizației. Livia va promova proiectele şi campaniile desfăşurate de fundaţie, va  atrage atenția opiniei publice asupra nevoilor copiilor și tinerilor aflați în dificultate și se va implica în acțiuni de atragere de fonduri pentru susținerea cauzei persoanelor defavorizate.

Jurnalista va participa la activităţi  de prevenire a abandonului școlar: întâlniri cu elevii şi cu părinţii acestora, cu scopul de a-i  ajuta să conștientizeze importanța școlii, va însoţi copiii în vizită la muzee, la teatru, la film, va participa la activităţi recreativ-educative.

“Această acţiune de voluntariat, alături de oameni în care cred şi care fac lucruri deosebite, mă implineşte şi mă face să sper că stă în puterea noastră să ştergem lacrimile de neputinţă, de durere sau necunoaştere. Ochii unui copil sau ai unui adult care încep să creadă că există bine în lume mă determină să merg alături de Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor şi să încerc să ajut. Să apropiem copiii şi familiile lor de şcoală, să-i sprijinim să cunoască o lume care-i va face şi pe ei şi pe noi, mai buni.” (Livia Dilă)

Fundația Dezvoltarea Popoarelor este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, înfiinţată în anul 1996, a cărei misiune este de oferi oportunităţi socio-educative şi de integrare profesională persoanelor aflate în situaţie de risc social, în special copiilor şi tinerilor.

FDP intervine în mod integrat la nivelul comunităţilor cu trei mari obiective: prevenirea abandonului școlar, promovarea ocupării durabile, dezvoltarea inițiativelor de economie socială. Mai multe detalii despre activitatea fundatiei gasiti pe www.fdpsr.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.