Let’s GROW togheter!

0

Dacă vrei să faci parte dintr-un proiect care merită din plin, dacă vrei să îţi descoperi adevăratul potenţial şi să acumulezi experienţă de viaţă, atunci alătură-te GROW şi fă ceva care să conteze cu adevărat.

GROW with us!

Elevii din clasa a X-a se pot înscrie toamna aceasta în Grow. Organizat de AIESEC şi Şcoala de Valori, programul a ajuns deja la a 6-a ediţie.

grow scoala de valoriLiceenii se pot înscrie pentru ediţia Grow 1.0 din 2011 pe www.growedu.ro începând cu data de 19 septembrie, dar nu mai târziu de 28 octombrie. Participanţii vor fi selectaţi pe baza motivaţiei de a participa la program şi în funcţie de competenţele de utilizare a limbii engleze. Pot participa elevi din 14 oraşe: Braşov, Bucureşti, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara.

Pentru ediţia dedicată clasei a X-a, organizatorii Grow propun 10 întâlniri sub forma unor ateliere de lucru interactive pe perioada a 6 săptămâni, susţinute în limba engleză. Toate activităţile Grow se desfăşoară într-un mediu tineresc care promovează interculturalitatea, voluntariatul şi diversitatea.

Participanţii îşi vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasă după finalizarea studiilor, o atitudine care-i va sprijini în atingerea obiectivelor personale şi prin care îşi vor consolida încrederea în sine prin provocări practice.

Pentru toamna aceasta, temele explorate în Grow sunt:

  1. 1. Proactivity skills (Proactivitate) –  „Cum să acţionezi chiar acum! „
  2. 2. Presentation skills (Abilităţi de prezentare)- „Acesta sunt EU” – „Cum să te prezinţi în faţa unei mulţimi”
  3. 3. Public Speaking (Abilităţi de prezentare în public) –  „Cum să realizezi un discurs convingător”
  4. 4. Personal Awareness (Conştiinţa de sine) – ” Cine sunt eu?” – participanţii vor beneficia de suport în a se descoperi pe sine şi potenţialul lor
  5. 5. Personal effectiveness I (Eficienţa personală I) – „Cum să îţi organizezi timpul şi spaţiul”
  6. 6. Personal effectiveness II (Eficienţa personală II) „Cum să organizezi şi să filtrezi doar informaţia utilă”
  7. 7. Project management skills (Abilităţi de management al proiectelor) –  „Cum să conduci un proiect” – participanţii vor fi ghidaţi de la idee, la planificare, acţiune şi rezultate
  8. 8. Romanian values (Valori româneşti)„Care e influenţa moştenirii culturale şi cum se încadrează în ansamblul ţărilor UE”.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează