Let’s Do It, Romania! a castigat Golden Award for Excellence la Romanian PR Award!

0

Miercuri, 6 octombrie 2010 a avut loc la Palatul Parlamentului cea de-a 8a ediţie a Romanian PR Award, cea mai importantă competiţie naţională a industriei de relaţii publice. Let’s Do It, Romania! a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi a câştigat Golden Award for Excellence la categoria „Organizaţii non-guvernamentale. Societate civilă”.

„Let’s Do It, Romania! – Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi” s-a bucurat de aprecierea juriului format din specialişti în comunicare şi relaţii publice care au desemnat-o câştigătoare pe baza rezultatelor pe care campania a reuşit să le obţină şi prin care a demonstrat că îşi merită titlul de „cel mai mare proiect de implicare socială”: peste 180 000 de voluntari care au ieşit la curăţenie pe 25 septembrie, peste 6000 de voluntari implicaţi în etapele de organizare ale proiectului, realizarea primei hărţi a deşeurilor din România, implicarea  a peste 20 de persoane publice ca ambasadori a proiectului, blog-ul care a ajuns pe locul 1 în topul celor mai influente bloguri ZeList, cea mai mare cauză de pe Facebook din România, realizarea unui imn al campaniei.

“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de voluntariat organizat până în prezent în România, care a avut ca obiectiv curăţarea mormanelor de gunoi generate în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Şi a reuşit! Ziua de Curăţenie Naţională a fost 25 septembrie 2010, zi în care peste 180 000 de locuitori ai României au arătat că se poate şi că România poate fi o ţară mai curată, datorită celor care s-au unit pentru acestă cauză comună. Ideea a fost implementată cu succes şi în Estonia (2008), Letonia şi Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează