Let’s Do It, Romania! a castigat Golden Award for Excellence la Romanian PR Award!

0

Miercuri, 6 octombrie 2010 a avut loc la Palatul Parlamentului cea de-a 8a ediţie a Romanian PR Award, cea mai importantă competiţie naţională a industriei de relaţii publice. Let’s Do It, Romania! a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi a câştigat Golden Award for Excellence la categoria „Organizaţii non-guvernamentale. Societate civilă”.

„Let’s Do It, Romania! – Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi” s-a bucurat de aprecierea juriului format din specialişti în comunicare şi relaţii publice care au desemnat-o câştigătoare pe baza rezultatelor pe care campania a reuşit să le obţină şi prin care a demonstrat că îşi merită titlul de „cel mai mare proiect de implicare socială”: peste 180 000 de voluntari care au ieşit la curăţenie pe 25 septembrie, peste 6000 de voluntari implicaţi în etapele de organizare ale proiectului, realizarea primei hărţi a deşeurilor din România, implicarea  a peste 20 de persoane publice ca ambasadori a proiectului, blog-ul care a ajuns pe locul 1 în topul celor mai influente bloguri ZeList, cea mai mare cauză de pe Facebook din România, realizarea unui imn al campaniei.

“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de voluntariat organizat până în prezent în România, care a avut ca obiectiv curăţarea mormanelor de gunoi generate în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Şi a reuşit! Ziua de Curăţenie Naţională a fost 25 septembrie 2010, zi în care peste 180 000 de locuitori ai României au arătat că se poate şi că România poate fi o ţară mai curată, datorită celor care s-au unit pentru acestă cauză comună. Ideea a fost implementată cu succes şi în Estonia (2008), Letonia şi Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează