Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Legenda tehnologiilor Microsoft ajunge la Cluj, în cadrul primei ediții ApexVox

0

Conferință GRATUITĂ de .NET: Dino Esposito, legenda tehnologiilor Microsoft, vine la Cluj în cadrul primei ediții ApexVox.

Cea mai importantă conferință gratuită de tehnologie .NET din România – APEXVOX – va avea loc în Cluj-Napoca, pe 2 martie, la West City Hotel.

ApexVox este o voce a comunitatii .NET din Romania, aceasta fiind, la randul ei, o resursa strategica pentru companii, in conditiile in care identificarea si angajarea specialistilor in tehnologiile .NET este o reala provocare pentru multe dintre acestea.

 

Nu este niciun secret ca juniorii, prea putin experimentati, vin la pachet cu un cost deloc neglijabil pentru angajator, concomitent cu adversarul cel mai de temut – timpul – pe o piata tot mai acerb concurentiala. Cuvantul final si castigul de cauza vor apartine celor mai bine pregatiti. In acest context, ApexVox faciliteaza prin comunitatea .NET intalnirea dintre resursa calificata, know-how-ul indispensabil si companiile de prestigiu.

Prima ediție pune la dispoziția pasionaților un line-up de speaker-i naționali și internaționali ai noilor trend-uri din tehnologii precum .NET Core, Cloud, AI, IoT, Machine Learning, Blazor, Unity si altele.

„ApexVox isi propune sa devina un eveniment de referinta in zona si acest lucru a inceput sa se intample prin faptul ca speakeri importanti au raspuns prompt propunerii venite din partea ApexVox. Il avem pe Dino Esposito, o legenta in lumea tehnologiilor Microsoft. Avem Microsoft Regional Directors (Ciprian Jichici) cu multe zeci de participari la conferinte internationale in Statele Unite si Europa. Apoi avem si 5 MVPs (Microsoft Valuable Professional), de asemenea cu multa experienta internationala, Radu Vunvulea, Andrei Ignat, Marius Bancila, Silviu Niculita. Lista nu este inca inchisa si vom mai anunta curand niste surprize! Calitatea ridicata a speakerilor ne garanteaza si o calitate ridicata a evenimentului.

Credem cu tarie in puterea networkingului si pentru acest lucru ApexVox creaza un punct de sinergie pentru developeri, speakeri, comunitate si companii. Pe 2 martie 2019, conferinta ApexVox aduce pe scena evenimentului o selectie de speakeri cu foarte multa experienta in tehologii .NET. Evenimentul este gratuit pentru participanti!”, a declarat Daniel Costea, trainer pe suita de tehnologii .NET

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.