Leadership şi excelenţă la Romanian Youth Leadership Forum!

0

AIESEC România, parte a celei mai mari organizații globale conduse de tineri, organizează în perioada 22-25 Noiembrie, la Amara, Hotel Lebăda, cea mai mare conferinţă de leadership pentru tineri: Romanian Youth Leadership Forum.

Romanian Youth Leadership Forum, cu o tradiţie de 20 de ani, reuneşte şi în această ediţie peste 400 de tineri din 14 orașe ale României, al căror țel comun se traduce printr-o dorință continuă de învățare și perseverență. Baza pe care a luat naștere această conferință se construiește din două noțiuni elementare: leadership și networking.

Agenda celor patru zile de conferință conţine sesiuni structurate astfel: Inspire Leadership, Youth to Business, precum şi o Gală de premiere pentru cele mai performante entităţi. Conferința se bucură de prezența unor speakeri cunoscuţi atât în mediul de business cât şi în antreprenoriat, dintre care menţionăm:

  • Philippe Guillouet – Manager General Hilti Romania;
  • Mihaela Hoffman – Manager Consumer Activation Coca-Cola HBC;
  • DE VARREUX Thierry- Director Executiv DPO BRD Romania;

De asemenea ne bucurăm de prezenţa unor traineri profesionişti precum:

  • Petruş Stuparu – Consultant Trend Consult România;
  • Ştefan Pălărie – Alumnus AIESEC România, Preşedinte al  asociaţiei “Şcoala de Valori”;
  • Alexandru Buşilă – Trainer şi consultant HPDI România.

Succesul acestei conferinţe se datorează susţinerii mediului corporate românesc prin partenerii: Accenture, Coca-Cola, Hilti, Decathlon, BRD, Nescafe, Intersnack, Vifon, MPG, Danone, Vel Pitar.

Pentru mai multe detalii și informații puteți accesa site-ul sau pagina de Facebook Romanian Youth Leadership Forum.

Despre AIESEC România

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 110 țări și teritorii și având o istorie de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunități de leadership, 5500 de posibilități de internship, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC în România s-a remarcat timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 14 orașe.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează