Lansarea unui nou produs turistic: “Mobile Cooking Romania – evenimente Gourmet in locuri spectaculoase”

2

Mobile Cooking Romania” – proiect comun al mai multor asociaţii româneşti de dezvoltare turistică – este un produs turistic inovativ ce combină vizitarea locurilor spectaculare cu degustarea comorilor culinare din Grădina Carpaţilor. “Mobile Cooking Romania” oferă cursuri tematice gourmet de gătit şi evenimente “haute cuisine”,  încadrate de bucătari şi sommelieri cu experienţă internaţională. Aceste evenimente se vor desfăşura în locuri fascinante din România cum ar fi castele, biserici fortificate, între vii sau în Delta Dunării.

Ideea conceptului “Mobile Cooking Romania” este să atragă noi turişti cu un program culinar turistic de excepţie. O bucătărie mobilă special concepută şi un sistem de transport vor facilita ofertarea evenimentelor în locuri extraordinare cum ar fi: experienţe culinare medievale în incinta castelelor, prepararea peştelui pe barcă în Delta Dunării, preparate cu vin între viile Dealului Mare sau aventuri culinare în aer liber în pădurile buzoiene. “Mobile Cooking Romania” include mai mult de 20 de locaţii spectaculoase din România cum ar fi castelul Bran,Fortăreaţa Făgăraş, mai multe biserici fortificate saxone sau Focul Viu de la Lopătari.

“Mobile Cooking Romania” a fost conceput pentru toţi turiştii interesaţi de haute cuisine, în special pentru expatriaţi, turiştii străini şi companiile doritoare să ofere un teambuilding în locaţii neconvenţionale, acompaniate de evenimente speciale. “Mobile Cooking Romania” oferă lunar show-uri şi evenimente ce cuprind teme culinare sezonale pentru publicul larg şi programe standard, pentru grupuri de minim 6 persoane, ce pot fi rezervate individual. Evenimentele culinare sunt combinate cu activităţi specifice, în funcţie de locaţia aleasă: vânătoare de trufe, cules de ciuperci, ateliere de producere a brânzei sau vizite ghidate ale regiunii în care se desfăşoară evenimentul.

Unul dintre primele evenimente “show – cooking” va avea loc în incinta castelului Bran, în martie 2011. Evenimentul va demara cu o introducere în lumea bucătăriei medievale, urmată de un atelier “medieval cooking” la care vor participa toţi invitaţii, o degustare de vinuri încadrată de un sommelier şi un show medieval.

Informaţii detaliate găsiţi pe site-ul: http://www.mobile-cooking-romania.com

Despre noi:

Mobile Cooking Romania este un proiect comun, conceput de mai multe asociaţii de dezvoltare turistică. Partenerii proiectului sunt:

PS: multumim Vali pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează