Lansarea concursului de fotografie „Fete ale implicarii”

0

JCI Romania anunta lansarea concursului de fotografie „Fete ale implicarii”. Concursul se desfasoara in cadrul proiectului „Actionam responsabil! – Reteaua Sociala RSC” si isi propune sa promoveze si premieze in cadrul Galei „Actionam responsabil! – De la curajul inceputului la obligatiile succesului” cele mai bune fotografii surprinse in timpul implementarii proiectelor de responsabilitate sociala derulate de-a lungul timpului de organizatiile membre ale Retelei Sociale sau beneficiare ale proiectului. Dintre categoriile eligibile pentru a inscrie fotografii in concurs fac parte  companiile, patronatele, sindicatele, asociatiile de IMM-uri, camerele de comert si ONG-urile (asociatii si fundatii).

Toate fotografiile inscrise in concurs in perioada 17 octombrie 2013 – 17 noiembrie 2013, care indeplinesc conditiile de selectie vor fi expuse pe toata durata Galei „Actionam responsabil! – De la curajul inceputului si obligatiile succesului” si supuse jurizarii de catre cei aproximativ 300 de participanti. Organizatiile selectate vor fi premiate cu premii reprezentand pachete de publicatii si carti de specialitate din domeniul responsabilitatii sociale. Vor fi acordate 6 premii, cate unul pentru fiecare categorie.

Inscrierea in concurs se face prin trimiterea fotografiilor in format jpg. la adresa de email secretariat.tehnic@actionamresponsabil.ro cu mesajul „inscriere in concursul Fete ale Implicarii”. Fotografiile trebuie sa aiba dimensiuni minime de 1754 x 2481 pixeli si 150 dpi si sa fie  insotie de urmatoarele informatii:

1. Numele organizatiei

2. Numele proiectului

3. Categoria in care se incadreaza proiectul conform art. 3, alin 3 din regulamentul concursului

4. Activitatea reprezentata de fotografie

5. Locatia de implementare a activitatii

 

Pentru a accesa regulamentul complet al concursului va rugam sa dati click aici.

Pentru informatii suplimentare, va rugam accesati: www.actionamresponsabil.ro

banner_concurs_foto

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează