Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociația pentru Dezvoltare Activă ADA lansează revista Youth for Democracy!

0

Asociația pentru Dezvoltare Activă ADA continuă promovarea democrației participative și implicării tinerilor prin realizarea revistei Youth for Democracy, ce poate fi accesată aici – https://adobe.ly/2Hbw40z

Fie că este vorba de voluntariat, dialog structurat, implicare civică sau mersul la vot, participarea activă a tinerilor reprezintă un pilon al dezvoltării sustenabile a unei comunități și o prioritate constantă pentru noi. Astfel, printre direcțiile strategice pe care Asociația pentru Dezvoltare Activă ADA și le-a asumat încă din 2012 se numără promovarea participării tinerilor în viața comunității, dar și dezvoltarea conștiinței europene, a spiritului civic și a competențelor democratice ale acestora.

„«Youth for democracy»” sau «Tineri pentru democrație» este, în primul rând ,o inițiativă a tinerilor voluntari ai Asociației pentru Dezvoltare Activă ADA prin care ne dorim ca tinerii din județul Bacău și nu numai să înțeleagă importanța participării active în viața comunității și să își dezvolte spiritul civic, competențele democratice și sentimentul de apartenență la Uniunea Europeană.” – Victor-Cătălin Toma, președintele Asociației pentru Dezvoltare Activă ADA.

În primul număr al revistei ”Youth for Democracy” sunteți invitați să descoperiți povestea din spatele proiectului în cadrul căruia s-a născut această revistă, informații despre Corpul European de Solidaritate, dar și despre alegerile pentru Parlamentul European din luna mai, un update al activităților implementate până în prezent în cadrul proiectului, modul în care voluntarii ADA

s-au implicat până în prezent în promovarea participării active a tinerilor la vot, dar și diverse articole realizate de către tineri în domeniul democrației participative.

Revistă realizată în cadrul proiectului Youth for Democracy, implementat de către Asociația pentru Dezvoltare Activă ADA în perioada ianuarie – decembrie 2019 prin programul Uniunii Europene Corpul European de Solidaritate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.