Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare Pegas x WWF: Plimbă culorile ursului brun!

0

Pegas a adoptat #culorileursuluibrun și a dedicat ursului două biciclete în ediție limitată, Strada 1 URS BRUN și Cutezător EV 2018, pentru că vor, cu ajutorul tău, să salveze culorile acestei specii emblematice.

Vor dona 15% din vânzări proiectelor WWF. Astfel, puii de urs orfani vor fi îngrijiți la singurul Orfelinat de urși din Europa, vom continua activitățile demarate pentru a preveni conflictele om-animal și vom putea dezvolta un sistem inovator de recensământ și monitorizare a speciei.

https://bicicletapegas.ro/strada-1-urs-brun-al

https://bicicletapegas.ro/cutezator-ev-banana-portocaliu-cupru

Despre autor

avatar

Înfiinţată în anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.