Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare Cărțișor de Autor 2021

0

Istoria Cărțișorului continuă și în 2021!

Începută în anul 2016 sub forma unui mărțișor sub formă de carte ce conține urări în versuri, povestea Cărțișorului a continuat cu versurile unor autori importanți, precum Ana Blandiana, Nichita Stănescu, Maria Regina României și Mihai Eminescu. În 2021 autorul este Magda Isanos, o poetă care în scurta sa viață a lăsat urme luminoase în literatura română.

Chiar dacă vremurile ne-au împiedicat să vă chemăm alături de noi la lansarea Cărțișorului de Autor Magda Isanos, vă invităm miercuri, 10 februarie, orele 20.00, pe canalul de youtube sau pe pagina de facebook Moara de hârtie, pe canalul de vimeo sau pe pagina de facebook a Muzeului Național al Literaturii Române, la evenimentul online de lansare! Participă actrița Simona Mihăescu, Loreta Popa (Muzeul Național al Literaturii Române) și Dana Georgescu (Moara de hârtie).

Aici detalii.

Cărțișoarele și mărțișoarele lucrate de echipa Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor sunt disponibile pe site-ul nostru, la expoziția permanentă și casele memoriale ale Muzeului Național al Literaturii Române și în librării din București și din țară. Cumpărându-le, susțineți activitățile echipei noastre și oamenii vrednici din comunitate!

Aici detalii.

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.