Laboratorul de educatie nonformala / 29 august – 4 septembrie 2011 Gura Portiei

0

Ai metoda? Fii resursa! Experimentul reincepe!

Acest apel se adreseaza DOAR persoanelor resursa care vor sa propuna metode de educatie nonformala!

Apelul pentru participanti va fi lansat in data de 4 iulie!

*****************************************************************

 

Se intampla din nou!

Ajuns la cea de a treia editie, Laboratorul de educatie nonformala isi propune si in 2011 sa faca ce stie el cel mai bine:  sa aduca in acelasi loc oameni care au experienta in ceea ce priveste o metoda de invatare nonformala si sa ii puna in contact cu alti oameni care lucreaza in organizatii cu si pentru tineri, care sunt „susceptibili de a prinde repede virusul” unei astfel de metode.

Cand? 29 august – 4 septembrie

Unde? Gura Portiei, jud. Tulcea

Pentru asta avem nevoie de oameni cu experienta in educatia nonformala!

1) Cunosti vreo metoda de invatare care poate fi folosita in contextul educatiei nonformale, prin care oamenii din jurul tau chiar pot invata intr-un mod inedit?

2) O stapanesti intr-atat de bine astfel incat sa poti sa ii inveti si pe altii cum sa o foloseasca?

3) Esti disponibil in perioada 29 august – 4 septembrie pentru a impartasi aceasta metoda si altor oameni care lucreaza cu tinerii?

 

Daca raspunsul este „da” la toate cele trei intrebari, atunci e clar: pe TINE te vrem!

 

Deci… te intereseaza sa fii deschizator de drumuri si sa faci istorie in educatia nonformala din Romania?!!!

Daca da, te invitam sa completezi formularul on-line pana pe data de *1 iulie 2011* Mai multe informatii gasesti in pagina Laboratorului din Calendarul de Evenimente, aici:

http://www.tinact.ro/detaliu-calendar/IDevent/466

Pentru persoanele resursa, toate costurile de cazare (in camere duble), masa, transport (in regim de decont) sunt acoperite de catre organizatori.

 

Si nu uita:

Astazi este o zi buna pentru nonformal!

 

Laboratorul de educatie nonformala, editia 2011!

Un eveniment marca TiA™

Organizat de catre Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale si finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează