Laboratorul de educatie nonformala / 29 august – 4 septembrie 2011 Gura Portiei

0

Ai metoda? Fii resursa! Experimentul reincepe!

Acest apel se adreseaza DOAR persoanelor resursa care vor sa propuna metode de educatie nonformala!

Apelul pentru participanti va fi lansat in data de 4 iulie!

*****************************************************************

 

Se intampla din nou!

Ajuns la cea de a treia editie, Laboratorul de educatie nonformala isi propune si in 2011 sa faca ce stie el cel mai bine:  sa aduca in acelasi loc oameni care au experienta in ceea ce priveste o metoda de invatare nonformala si sa ii puna in contact cu alti oameni care lucreaza in organizatii cu si pentru tineri, care sunt „susceptibili de a prinde repede virusul” unei astfel de metode.

Cand? 29 august – 4 septembrie

Unde? Gura Portiei, jud. Tulcea

Pentru asta avem nevoie de oameni cu experienta in educatia nonformala!

1) Cunosti vreo metoda de invatare care poate fi folosita in contextul educatiei nonformale, prin care oamenii din jurul tau chiar pot invata intr-un mod inedit?

2) O stapanesti intr-atat de bine astfel incat sa poti sa ii inveti si pe altii cum sa o foloseasca?

3) Esti disponibil in perioada 29 august – 4 septembrie pentru a impartasi aceasta metoda si altor oameni care lucreaza cu tinerii?

 

Daca raspunsul este „da” la toate cele trei intrebari, atunci e clar: pe TINE te vrem!

 

Deci… te intereseaza sa fii deschizator de drumuri si sa faci istorie in educatia nonformala din Romania?!!!

Daca da, te invitam sa completezi formularul on-line pana pe data de *1 iulie 2011* Mai multe informatii gasesti in pagina Laboratorului din Calendarul de Evenimente, aici:

http://www.tinact.ro/detaliu-calendar/IDevent/466

Pentru persoanele resursa, toate costurile de cazare (in camere duble), masa, transport (in regim de decont) sunt acoperite de catre organizatori.

 

Si nu uita:

Astazi este o zi buna pentru nonformal!

 

Laboratorul de educatie nonformala, editia 2011!

Un eveniment marca TiA™

Organizat de catre Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale si finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează