Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La POVEȘTI, o emisiune săptămânală ce are loc live pe pagina de Facebook a Asociației CONIL

0

La POVEȘTI, noul proiect al Asociației CONIL alături de jurnalista Ioana Maria Moldovan se lansează în 14 iulie 2020, live pe pagina de Facebook a Asociației CONIL.

Am învățat de-a lungul timpului că poveștile celor ce au reușit să-și împlinească un vis sunt cele ce dau aripi persoanelor mai puțini încrezătoare în reușita lor. Mai mult ca oricând, astăzi avem nevoie de exemple demne de urmat care să ne ajute să mergem mai departe, să construim, să descoperim, să inovăm. Și, pentru că în spatele fiecăruia există o poveste ce merită spusă și ascultată, i-am lansat provocarea prietenei CONIL, jurnalistei Ioana Maria Moldovan, de a realiza o serie de emisiuni online, live pe pagina de Facebook a Asociației CONIL de care vă invităm să vă bucurați dar și inspirați ” spune Adela Hanafi, inițiatoarea proiectului La POVEȘTI.

Ne dorim ca în poveștile noastre de seară să aducem oameni valoroși care să-i inspire și să-i motiveze pe alții în a-și urma visul. Îi invităm pe toți cei ce doresc să fie informați și să cunoască povești de succes, să ne fie alături în fiecare marți începând cu ora 20:00, live pe pagina de Facebook a Asociației CONIL.

La POVEȘTI este un nou proiect de suflet în care am acceptat cu mare drag și emoție să mă implic. Îmi plac poveștile cu și despe oameni frumoși, sensibili, luptători care știu să dea, dar și să primească. Sunt sigură că invitații mei vor fi sursă de inspiație pentru toți cei care aleg să asculte și să învețe. Voi povesti împreună cu specialiști din diferite domenii, psihologi, profesori, medici, artiști, jurnaliști dar și copii și tineri remarcabili ce pot deveni modele pentru generațiile lor. ” spune Ioana Maria Moldovan, gazda emisiunii La POVEȘTI.

Cu o frecvență săptămânală, emisiunea online La POVEȘTI va debuta cu povestea Adelei Hanafi, sufletul și motorul Asociației CONIL cea care a crezut și a demonstrat faptul că, dincolo de orice dizabilitate, există o abilitate ce trebuie descoperită, încurajată și promovată.

Ideea formatului este de a aduce în fața publicului povești de viață, de succes ce vor fi spuse într-o notă optimistă, cu ton relaxat și prietenos, într-o atmosferă caldă, ca între prieteni. Vom descoperi împreună ce înseamnă șansa, cum poți învăța dintr-un eșec dar și cum o situație de viață îți poate schimba destinul. Despre cum ne putem reinventa sau cum putem renaște după fiecare insucces, vom vorbi cu personalități marcante ce aduc cu ele povești speciale de viață.

Te așteptăm cu bucurie să stai cu noi La POVEȘTI, în fiecare marți începând cu 14 iulie 2020, ora 20:00, live pe pagina de Facebook a Asociației CONIL. Emisiunea poate fi urmărită aici https://www.facebook.com/ScoalaCONIL/videos/308464336862657 și preluată.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.