La multi ani Formare.info!

1

La mulţi ani Formare.Info! Din 2006 primim veşti bune despre educaţie, training & formare de la voi! Mulţumim.

Din 2006 cultivaţi dorinţa de formare. www.formare.info

————————————————————————————

 

Ce facem la formare.info?

Cultivăm dorinţa de formare.

De ce?

În primul rând din pasiune. Mergem la training, citim, învăţăm, participăm la evenimente, forumuri, dezbateri publice în domeniul formării. Suntem abonaţi la peste 200 de fluxuri de informaţie (buletine informative, liste de discuţii, site-uri, bloguri etc.), în domeniul formării (din ţară şi din străinătate). Şi da, le citim.

În al doilea rând pentru că nu ne place că România e pe ultimul loc în Europa la educaţia pe tot parcursul vieţii. Credem că putem mai mult decât acest ultim loc.

În al treilea rând pentru că ne-am propus să culegem, să indexăm şi să facem uşor căutabilă toată informaţia despre formare din România. Până în 2012.

În ce credem?

Credem în formare pe tot parcursul vieţii. În faptul că formarea nu se termină la încheierea liceului, a facultăţii sau a masterului. Ne plac o vorbă a lui Michelangelo “Ancora imparo. Încă învăţ” (datată pe când avea 87-88 de ani) şi una a lui Gandhi “Trăieşte ca şi cum ai muri mâine. Învaţă ca şi cum ai trăi veşnic.”

Credem în piaţa de training din România. Care e încă tânără, dar creşte, se diversifică, se profesionalizează cu fiecare an.

Credem în egalitate de şanse. Orice entitate, oricât de mică, preocupată de formare merită un loc în care să poată vorbi public despre ceea ce face. De aceea publicarea cursurilor e gratuită şi de aceea evenimentele şi resursele gratuite beneficiază de comunicate de presă gratuite.

Credem în asertivitate şi feedback. Suntem de găsit, răspundem la e-mailuri, dăm resurse atunci când avem. Îmbunătăţim constant instrumentele pe care le avem la dispoziţie şi conţinutul din ele. Dacă este ceva relevant care nu se găseşte încă în site, daţi un semn şi căutăm. Dacă observaţi o eroare de conţinut sau de tehnică, vă suntem recunoscători că ne anunţaţi şi promitem să remediem în cel mai scurt timp. Suntem însă o echipă mică şi vă rugăm să ne trimiteţi un email din timp când aveţi o întrebare şi să vă programaţi atunci când vreţi să ne faceţi o vizită.

Credem în parteneriat şi colaborare mai mult decât în competiţie.

Credem în faptul că pentru orice problemă există o soluţie dacă pleci la drum cu încredere şi respect pentru omul cu care comunici, lucrezi, colaborezi.

Credem în decenţă în limbaj şi în respect pentru limba română.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează