Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La multi ani Formare.info!

1

La mulţi ani Formare.Info! Din 2006 primim veşti bune despre educaţie, training & formare de la voi! Mulţumim.

Din 2006 cultivaţi dorinţa de formare. www.formare.info

————————————————————————————

 

Ce facem la formare.info?

Cultivăm dorinţa de formare.

De ce?

În primul rând din pasiune. Mergem la training, citim, învăţăm, participăm la evenimente, forumuri, dezbateri publice în domeniul formării. Suntem abonaţi la peste 200 de fluxuri de informaţie (buletine informative, liste de discuţii, site-uri, bloguri etc.), în domeniul formării (din ţară şi din străinătate). Şi da, le citim.

În al doilea rând pentru că nu ne place că România e pe ultimul loc în Europa la educaţia pe tot parcursul vieţii. Credem că putem mai mult decât acest ultim loc.

În al treilea rând pentru că ne-am propus să culegem, să indexăm şi să facem uşor căutabilă toată informaţia despre formare din România. Până în 2012.

În ce credem?

Credem în formare pe tot parcursul vieţii. În faptul că formarea nu se termină la încheierea liceului, a facultăţii sau a masterului. Ne plac o vorbă a lui Michelangelo “Ancora imparo. Încă învăţ” (datată pe când avea 87-88 de ani) şi una a lui Gandhi “Trăieşte ca şi cum ai muri mâine. Învaţă ca şi cum ai trăi veşnic.”

Credem în piaţa de training din România. Care e încă tânără, dar creşte, se diversifică, se profesionalizează cu fiecare an.

Credem în egalitate de şanse. Orice entitate, oricât de mică, preocupată de formare merită un loc în care să poată vorbi public despre ceea ce face. De aceea publicarea cursurilor e gratuită şi de aceea evenimentele şi resursele gratuite beneficiază de comunicate de presă gratuite.

Credem în asertivitate şi feedback. Suntem de găsit, răspundem la e-mailuri, dăm resurse atunci când avem. Îmbunătăţim constant instrumentele pe care le avem la dispoziţie şi conţinutul din ele. Dacă este ceva relevant care nu se găseşte încă în site, daţi un semn şi căutăm. Dacă observaţi o eroare de conţinut sau de tehnică, vă suntem recunoscători că ne anunţaţi şi promitem să remediem în cel mai scurt timp. Suntem însă o echipă mică şi vă rugăm să ne trimiteţi un email din timp când aveţi o întrebare şi să vă programaţi atunci când vreţi să ne faceţi o vizită.

Credem în parteneriat şi colaborare mai mult decât în competiţie.

Credem în faptul că pentru orice problemă există o soluţie dacă pleci la drum cu încredere şi respect pentru omul cu care comunici, lucrezi, colaborezi.

Credem în decenţă în limbaj şi în respect pentru limba română.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.