Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La mulți ani de Ziua Internațională a Mediului!

0

Sperăm că nu ne-ai uitat. Astăzi, de Ziua Internațională a Mediului, Pădurea Copiilor îți spune „La mulți ani!”.

Poti contribui și tu la un mediu mai curat pentru noi și generațiile viitore susținând unul dintre proiectele asociației.

Implică-te și tu începând de azi!

 

În sezonul de plantări din această primăvară Asociația Pădurea Copiilor a plantat, atât pe terenuri noi, dar a efectuat și completarea plantațiilor înființate în anii trecuți în 5 localități: Bărbulești, Dragoș Vodă, Finta, Poroschia și Cuza Vodă.

Vedeta sezonului a fost Marea Plantare, când pe data de 30 martie 2019, 450 de voluntari au sădit în comuna Dragoș-Vodă, împreună cu echipa de organizare 10.900 de puieți de stejar pedunculat, frasin excelsior, cireș, ulm, vișin turcesc, lemn câinesc, sălcioară și glădiță.

*Pentru propuneri corporate, te rugăm sa ne dai un e-mail pe adresa: teodora.palarie@padureacopiilor.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.