Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La început de iulie, fuga pe 2 roți în competiția Livada cu Cireși 

0

Concursul de la Păulești, marca Riders Club, oferă 40 de curse de ciclism desfășurate pe 4 trasee.

Mai sunt doar două zile până la startul concursului de mountain bike Livada cu Cireși, din calendarul Riders Club, organizat de Adrian Nițu, ciclist de performanță, împreună cu echipa MPG. Pe 1 iulie 2017, la Păulești, riderii au ocazia să se bucure de o frumoasă incursiune în natură șo să admire peisajele verzi și pitorești din județul Prahova.

Livada cu Ciresi 2016_traseu 2_foto Marius Furceanu

Maratonul ciclist marca Riders Club, aflat la a 4-a ediție, are trasee pentru fiecare ciclist, fie cu experiență sau începător, ce sunt desenate printre dealuri și păduri și oferă multe momente interesante, mixate cu adrenalină și cu porțiuni de relaxare, toate pentru a spori plăcerea de a pedala.

Se va alerga pe 4 trasee: Family – 7 km, disponibil pentru copiii cu vârste între 5 și 12 ani, însoțiți de adulți, dar și cei care vor o tură de agrement; Scurt – 17 km, deschis riderilor mai putin experimentați; Standard – 34 km, pentru cicliștii care doresc să guste din plin frumusețile zonei; Epic – 48 km, care ofera un test bun de adrenalină și de rezistență celor mai competitivi dintre concurenți. Pe aceste patru rute se vor desfășura nu mai puțin de 40 de curse, împărțite pe 5 niveluri și variate categorii de vârstă.

Ultimele noutăți legate de acest concurs MTB vin să îmbunătățească experiența tuturor participanților. Ca urmare a codului roșu de caniculă anunțat pentru data de 1 iulie 2017 au fost efectuate modificări în programul evenimentului Livada cu Cireși. Astfel, startul curselor a fost devansat după cum urmează: la ora 08:30 vor pleca toți concurenții înscriși pe traseul Family, de 7 km; la ora 10:00 va avea loc Startul in valuri pentru cicliștii înscriși pe traseele Scurt, Standard și Epic! Programul actualizat si detaliat al evenimentului poate fi consultat aici.

Echipa MPG reamintește cicliștilor că verificarea periodică a stării de sănătate este importantă. În condițiile în care s-au anunțat temperaturi de peste 37˚C, riderii sunt sfătuiți să aibă grijă la alimentația și hidratarea lor. Specialiștii recomandă consumarea unei cantități de apă de minim 1,5 litri/zi, precum și a alimentelor bogate în fibre și cu un conținut ridicat de apă. Totodată, persoanele care suferă de boli cardiovasculare, trebuie să evite să depună un efort fizic intens pe durata caniculei, pentru că temperaturile extreme le pot pune în pericol sănătatea.

Înscrierile în concurs mai sunt deschise până joi, 29 iunie, la ora 19:00, pe pagina dedicată de pe www.ridersclub.ro, iar pentru acces direct click aici. În ziua evenimentului, înscrierile sunt posibile la zona de Start/Finish de la Păulești, la un preț special, în limita locurilor disponibile.

După curse, cei mai rapizi rideri vor fi răsplătiți cu premii atractive în bani, între 300 și 900 de lei, medalii de podium și diplome. Toți riderii înscriși și prezenți evenimentul Livada cu Cireși intră automat în tombola de la finalul competiției, unde pot câștiga: o bicicletă MTB Rockrider de la Decathlon și seturi de scule de la Mannesmann. Copiii beneficiază de o tombolă specială, iar premiul consta în oferirea unei biciclete Rockrider de la Decathlon.

Evenimentul Livada cu Cireși. este susținut de Gatorade, de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului Riders Club, și de partenerul de recrutare eJobs. Concursul este sprijinit de sponsorii oficiali Gatorade, Bosch și Barilla, și de sponsorii Decathlon, iNES Group, AMRO Steel Complex, Vision Engineering & Consultancy, Bruder Mannesmann Werkzeuge, Toyota Ploiești și Primăria Comunei Păulești. Competiția beneficiază de suportul partenerului tehnic Decathlon, alături de partenerii FreeRider.ro și  Registrul de Biciclete.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență partenerii media principali Kiss FM, INGA Media, Libertatea, alături de parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, România Pozitivă, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM și blogul 188bpm.com.

Vă așteptăm la Start să ne bucurăm de o experiență frumoasă la concursul Livada cu Cireși!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.