La Gala Voluntarilor exista 22 de categorii de premii cate te asteapta sa nominalizezi voluntari, pana in data de 13 noiembrie!

0

Gala Voluntarilor poate oferi recunoastere si vizibilitate nationala voluntarilor, coordonatorilor de voluntari si proiectelor voastre de voluntariat. Patru sectiuni de concurs cuprinzand 22 de categorii de premii va asteapta sa nominalizati, pana in data de 13 noiembrie. In incheierea Anului European al Voluntariatului, haideti sa scoatem in prim plan dedicarea celor care s-au implicat in proiecte de voluntariat in acest an plin de evenimente!

www.voluntariat.ro/gala

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează