La Festivalul Peninsula Pro Vobis va aduce mai aproape de Serviciul European de Voluntariat

0

Proiectii de scurt metraje despre voluntariat, info point despre SEV, un colaj colectiv pe tema Europei interculturale, sesiuni de face-painting si animatie! Toate acestea le gasiti in perioada 26 – 29 august, la Targu Mures unde Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat impreuna cu voluntarii Centrului de Voluntariat Cluj – Napoca sunt prezenti la Festivalul Peninsula, in zona destinata organizatiilor mediului asociativ. Pe langa seria concertelor, tinerii prezenti la eveniment vor avea ocazia sa descopere activitatile de voluntariat care li se potrivesc si sa afle cum pot deveni voluntari europeni! Cel mai bun traseu de la 18 la 30 de ani trece printr0un stagiu de voluntariat european!

Daca sunteti la Peninsula, nu uitati sa treceti pe la cortul Pro Vobis !

Activitatea face parte din proiectul „IMPROVE: Informarea, Motivarea si Promovarea in Romania a Oportunitatilor de Voluntariat European”, derulat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune, proiect de suport pentru Serviciul European de Voluntariat (actiunea 2). Pentru mai multe informatii vizitati www.voluntareuropean.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează