Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La Cluj-Napoca are loc un Altfel de festival

0

Festivalul Altfel, organizat la Cluj de Fundaţia Noi Orizonturi şi Asociaţia Mânuţe Pricepute, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj-Napoca, oferă publicului peste 150 de ateliere gratuite, cu peste 75 de teme diferite. Aceste workshopuri sunt dedicate copiilor preșcolari, elevilor de școală și liceu, dar și cadrelor didactice, şi au loc în perioada 6 – 10 aprilie 2015.

Înscrierile la ateliere au început deja şi durează doar până pe 23 MARTIE 2015!
Puteţi afla mai mult despre ateliere şi înscriere aici.

Aceasta este doar una dintre iniţiativele dedicate programului „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, prin care Fundaţia Noi Orizonturi vine în ajutorul şcolilor din România cu idei de activităţi de învăţare prin metode nonformale, atât la nivel naţional, cât şi local.

POZA 3 cercul mincinosilor

În cadrul Festivalului Altfel, învățăceii și dăscălii vor avea parte de 5 zile pline de exerciții creative, diversitate culturală şi de activități de educație prin aventură, marca VIAŢA (prima tabără de educaţie prin aventură din România, un program dezvoltat de Fundaţia Noi Orizonturi).

Pentru a oferi şansa unui număr cât mai mare de copii să înveţe prin experienţă proprie, o grupă / clasă poate participa la maximum 2 ateliere

POZA 4 publik speaking

Le mulţumim tuturor sponsorilor şi partenerilor; ONG-uri, companii şi oameni din comunitate care sprijină realizarea acestor ateliere. 

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.