Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Kooperativa 2.0, reprezentată prin Cristian China-Birta, este noul membru al Consiliului Director IAB România

0

În urma votului exprimat în 17 iunie, Asociația IAB România a anunțat completarea Consiliului Director cu doi membri noi, consiliului alăturându-se Kooperativa 2.0, reprezentată prin Cristian China-Birta – Managing Partner și compania GroupM, reprezentată prin Alexandra Constantinescu – Head of Xaxis România.

Cristian China-Birta este unul dintre fondatorii agenției Kooperativa 2.0 care a fost înființată în anul 2012, având la bază o echipă de antreprenori cu o experiență de peste 10 ani în online. Kooperativa 2.0 este membru al celor mai importante asociații din domeniul publicității și comunicării din România, iar din anul 2020 este și membru a asociației IAB România.

De-a lungul anilor, agenția de comunicare integrată Kooperativa 2.0 a fost prezentă constant în topul celor mai vizibile Agenții Digitale în online potrivit Zelist Industries și în „Top 10 agenții care au lucrat cu bloggerii” conform Digital Report realizat de Revista Biz, iar în prezent reunește o echipă de peste 30 de specialiști în Social Media, PR și Marketing Digital. 

Pe lângă activitatea din cadrul agenției, Cristian China-Birta este și autorul celei mai recente cărți din România despre domeniul Influencer Marketing – Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia?, un material care își propune să detalieze întregul parcurs al unei campanii cu influenceri și să ofere sfaturi concrete pentru o colaborare cât mai eficientă dintre aceștia și branduri.

Astfel, alăturarea Kooperativa 2.0 prin Cristian China-Birta în consiliul director al asociației reprezintă un nou pas către dezvoltarea industriei, aducând noi resurse care să ajute atât membrii asociației, cât și întreaga piață de publicitate online din România: Poziția asta mă forțează să fiu și mai ancorat în industria noastră, iar combinată cu experiența de peste 15 ani în marketing digital, sunt sigur că o să rezulte idei și proiecte interesante care să depășească normele – Cristian China-Birta.

De asemenea, în cadrul întrunirii au fost prezentate și proiectele propuse până la finalul acestui an, dintre care: MIXX Awards 2021 – ediție aniversară de 10 ani, Certificarea în Influencer Marketing, Upgrade-ul ROADS, trei noi ediții DigiTalk, IAB Academy și replicarea studiului IAB Europe.

Despre IAB

IAB România este asociația industriei de marketing și publicitate online din România. Fondată în anul 2006, reunește în prezent agenții de publicitate, regii de media, publisheri autohtoni și companii prestatoare de servicii dedicate industriei de publicitate online.

Este o asociație profesională, fără scop lucrativ, neguvernamentală, apolitică și autonomă care își propune să protejeze și să promoveze interesele profesionale și investițiile realizate pe piața de publicitate online din România astfel încât să susțină dezvoltarea acestui mediu, să furnizeze know-how celor care activează în acest domeniu, să elaboreze standarde ale industriei și să creeze cadrul pentru autoreglementare.

Asociația este compusă în prezent din 51 de membri (cele mai importante agenții digitale, de media, publisheri și regii) reprezentând peste 75% din piața de publicitate online din România. De asemenea, IAB România este membru al asociației IAB Europe, participând ca membru fondator la reconfigurarea acestei asociații în 2008. De asemenea, întreține relații strânse cu toate țările din zona CEE în care există câte un IAB local.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.