Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

KMG International lansează programul de burse în valoare de 100.000 USD

0

KMG International deschide sesiunea de aplicații pentru 100 de burse oferite elevilor de liceu și studenților cu rezultate academice remarcabile din București, Constanța și Prahova, care doresc să își dezvolte cariera în industria de petrol și gaze. Aplicațiile pot fi trimise pe site-ul oficial al companiei, până la data de 15 octombrie, urmând ca pe 26 octombrie să fie anunțate rezultatele procesului de selecție.

Păstram tradiția de a susține educația și de a cultiva ambițiile generațiilor viitoare de specialiști din domeniul petrol și gaze, prin programele noastre de practică și colaborările ample cu universități din toată țara. În anul centenarului Marii Uniri, reafirmăm angajamentul nostru pentru performanță și educație în România, motivați fiind și de rădăcinile puternice ale brandului nostru românesc, și oferim 100 de burse candidaților cu performanțe notabile.” Alexey Golovin, Vicepreședinte al KMG International.

Bursele, în valoare de $1000 fiecare, vor fi acordate printr-un proces riguros de selecție: 50 vor fi acordate studenților înscriși în programul de practică al companiei, pe baza evaluării performanței lor, iar restul de 50 vor fi oferite printr-un proces de evaluare (25 pentru elevi de liceu și 25 pentru studenți). 

Criteriile de eligibilitate includ media academică peste 8 (pentru toți anii de studiu), implicarea în activități extra-curriculare sau de voluntariat, dorința puternică de a-și dezvolta cariera în domeniul energetic (motivație ce trebuie inclusă în scrisoarea de aplicație). Printre specializările vizate se numără chimia, ingineria mecanică, ingineria petrolului și gazelor, economie etc. Evaluarea candidaturilor se va face de către un juriu mixt, compus din reprezentanți ai companiei și ai universităților partenere, cu expertiză vastă în sectorul energetic.

Compania pune la dispoziția candidaților o adresă de email pentru întrebări și îndrumare pe parcursul procesului de aplicație: scholarships@rompetrol.com.

KMG International, prin companiile membre cu sediul în Constanța, București, Ploiești, menține tradiția de a organiza stagii de practică, parte din strategia de a investi în dezvoltarea de resurse umane și de a transfera cunostintele de la profesioniștii lor către proaspeți absolvenți. În 2018, 140 de studenți au fost selectați pentru stagii de practică la companiile de pe platformele Petromidia și Vega, în timp ce în București, la sediul central al companiei, s-au alăturat 20 de studenți. Începând cu 2001, peste 1300 de stagiari au participat în program, cei performanți începându-și cariera în KMG International.

Despre KMG International

KMG International este un investitor important în economia românească, fiind în același timp un cetățean corporativ responsabil. Prin programul Grupului „Împreună pentru fiecare”, compania a implementat 101 proiecte de protecție a mediului și sănătății în întreaga țară. Pe lângă parteneriatul nostru strategic cu societatea civilă, menționăm sprijinul SMURD, Gala Societății Civile, Festivalul și Concursul Internațional George Enescu.

Deținut de compania KazMunayGas din Kazahstan, grupul KMG International desfășoară operațiuni semnificative în sectoarele de rafinare și petrochimie, retail, trading și servicii industriale pe 12 piețe principale. În România, Grupul deține rafinăria Petromidia Năvodari, cu o capacitate de rafinare de 5 milioane tone pe an, rafinăria Vega Ploiești – cel mai vechi combinat petrochimic, lansat în 1905 – dar și o rețea de distribuție a carburanților cu peste 740 puncte de vânzare, 230 stații GPL, 9.000 de stații de butelii și 3 stații de înmagazinare a GPL, 7 depozite.

Valoarea totală a investițiilor realizate de către KMG International în România se ridică la 4 miliarde de dolari în vreme ce nivelul contribuțiilor la bugetul de stat al României s-au ridicat la peste 15 miliarde de dolari în perioada 2007-2017.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.