Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Kit pentru acasă util în fabricarea lumânărilor artizanale

0

Echipa #ArdeClipa: Suntem o mana de oameni, din Timisoara, pasionati de ideea fabricarii lumanarilor decorative, parfumate, realizate manual, care au pornit la drum in primavara anului 2012, transformand un hobby intr-o micuta afacere. Am „cerut drepturi de autor” de la egipteni si de la cretani, preluand antica activitate de confectionare a lumanarilor, veche de peste 5.000 de ani si incercand sa o adaptam prezentului.

Am pastrat doar caracterul manufacturier al produselor fabricate de catre noi, si am incercat sa imprimam fiecarei lumanari mestesugite, cat mai mult din talentul, daruirea si pasiunea echipei noastre. Fiecare lumanare decorativa pe care o finalizam ne-o imaginam ca fiind un “obiect de arta”, original, unic, adaptat cerintelor clientilor nostri.

In acest an ne gandim sa impartasim acest mestesug cu voi, cei care doresc sa isi fabrice propria lumanare acasa.

Noi va asiguram:

��materiile prime (parafina (1 kg), stearina (250 g), fitil, colorant)
si va impartasim din cunostiinte noastre….
�� eventual, la cerere, va putem oferi recipinte de sticla pentru a turna lumanarile.
Voi – ��sacrificati niste ibrice sau oale, dar ��castigati experiente noi ����

Datele de contact sunt:

Claudia Ghetu, tel: 0740047235

http://www.arde-clipa.ro,

e-mail: contact@arde-clipa.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.