Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Kido Express sau când copilăria este la un tren distanță

0

Trenul bucuriei și al copilăriei, Kido Express, își așteaptă călătorii la bord. Anul acesta, Kinder Express crește și devine Kido Express, iar aventura pe șine va avea 4 noi ediții, 10 zile de călătorie, 2 rute, dar și distracție pe măsură. Călătoria se potrivește copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani, dar și părinților care vor să retrăiască amintirile copilăriei – perioada inocenței în care totul este simplu, iar visele prind contur mai ușor. Cei interesați de această experiență sunt așteptați și la Târgul de Turism al României de la Romexpo, până în data de 24 februarie, unde Kido Express va fi prezent.

Creatorii experienței turistice Transilvania Train, agențiile de turism Globe 365 Travel Boutique și Free Spirit Travel, readuc în atenția iubitorilor de trenuri o călătorie specială, Kido Express. Trenul copilăriei își începe itinerariul cu o ediție dedicată primăverii și Sărbătorilor Pascale în 20 și 21 aprilie. La Kido Express Easter Adventure, Gara de Nord va fi kilometrul zero pentru călătorii aventuroși care pornesc spre Sinaia, la poalele munților. Atmosfera de Sărbătoare va fi completată cu ateliere tematice, iar la bord vor fi primiți, în toate edițiile anului 2019 mici invitați merituoși. Fiindcă vorbim despre un tren al bucuriei, în tren vor avea loc asigurat elevi cu rezultate bune la învățătură, provenind din medii defavorizate ale țării.

Pentru că aventura pe șine merită o continuare, ediția mini-vacanței de 1 iunie este programată în 3 zile succesive, între 31 mai și 2 iunie. Alături de specialiști, călătorii vor coborî din vagoane pentru a descoperi tainele vieții din pădure. Kido Express Summer Explorer înseamnă întoarcerea la origini. Micii călători vor învăța să distingă specii de păsări, de plante, chiar și de ciuperci, iar animalele pădurii vor fi modele în atelierele de origami, în care fiecare călător își va pune la încercare dexteritatea.
Cea de-a treia ediție, Kido Express Mid Summer Joy, are loc în 15, 16 și 17 August 2019, pe ruta București – Constanța, cu întoarcere în București.

Ultima ediție din anul 2019, dar nu și cea din urmă, se desfășoară în perioada sărbătorilor, când Moșul aduce Kido Express Winter Edition, în 20 și 21 Decembrie 2019. Copiii vor prinde chip de spiriduși la bordul vagonului, iar Transilvania își va deschide porțile pentru colidători.

Prețul unui pachet Kido Expresss, indiferent de ediția aleasă, este de 700 de lei de persoană, iar mai multe detalii veți găsi online, pe www.transilvania-train.com/kido-express, dar și pe pagina de Facebook a proiectului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.